Προς το περιεχόμενο

Dungeon Siege 2: Απαράδεκτο!

bomberb17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα το παιχνίδι πριν 10 λεπτά. Ομολογώ ότι σε γενικές γραμμές με απογοήτευσε.

Αν και δε το έχω δοκιμάσει αρκετά οι πρώτες εντυπώσεις μου (για 10 λεπτά)

1. Απογοητεύθηκα απο τα γραφικά. Αν και σε ποιότητα δε θα έλεγα ότι διαφέρουν πολύ από το no1, η επιλογές των χρωμάτων και των λεπτομεριών είναι τέτοια που μπερδεύει το μάτι.

2. Μου την έσπασε ότι ξεκινάς μαζί με 2 χαρακτήρες. Συνήθως παίζω με έναν χαρακτήρα. Επίσης προιμούσα τον τρόπο χειρισμού του group των ηρώων του no1. Σε λίγες μάχες που έκανα δεν μπορούσα να ελέξω το group έτσι όπως θα ήθελα.

Μου άρεσε ο η επιλογή απόκτησης powers και skills αλά Diablo II

Θα δοκιμάσω να παίξω και να δω σε πιο βάθος τα καλά/κακά του παιχνιδιού αλλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα :(

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

geran που τα είδες αυτά κι εγώ δεν τα είδα; :shock:

Eίσαι σίγουρος ότι έπαιζες Dungeon Siege κι όχι κάνα άλλο; :roll:

DrLo τελευταία στη Microsoft το'χουν ρίξει στην τεμπελιά! Λαγούς με πετραχείλια μας είχαν τάξει για την 2η συνέχεια του παιχνιδιού! Θα αρχίσουν να ρίχνουν τα patches βροχή, μπας και διορθώσουν τα σπασμένα και την απογοήτευση των παιχτών! :neutral:

Δημοσ.

Το Dungeon Siege I το είχα "αγοράσει" τυχαία από ένα μαγαζί απλά ζητόντας του ένα RPG (άσε από ότι κατάλαβα δεν είναι original RPG) αφού γενικά δεν είχα παίξει ποτέ τέτοιο παιχνίδι. Το τότε μηχάνημά μου δεν το έπαιζε καν (K6/233 - voodoo Banshee) και το ξαναδοκιμασα σε ένα P4 laptop και μετά στον Athlon XP μου. Είχα κολλήσει. Το ΙΙ δεν μου κάνει τόσο εντύπωση. Πραγματικά δυσκολέυομαι να ξεχωρίσω τις φιγούρες από το background !!! (λες να γέρασα τόσο). Τις τελευταίες μέρες ήμουν λίγο άρωστος και ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι (οπότε χωρίς PC). Για να περάσε η ώρα ξεκίνησα το Baldur's Gate Dark Alliance στο Xbox - το βρίσκω καλύτερο από το DS2

@MariaTS.

Δε νομίζω ότι μπορούν να σώσουν τίποτα με patches. Το παιχνίδι δείχνει να χάνει στη βάση του.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι δεν είναι κλασικό Rpg αλλα diablo 2 κλώνος γιαυτο σε όσους δεν τους άρεσε το diablo 2 να μην περιμένουν πολλά.Ευχαριστα γραφικά για pc αν εσείς έχετε το pc μονο για παιχνίδια με γραφικά και τρελές κάρτες γραφικών να μην το εγκεταστήσετε καν αν και οι περισσοτεροι που λέτε διαφορά δεν βαλατε το χέρι στην τσέπη να το αγοράσετε ....Τα save οι σε multiplayer στυλ και σε κονσόλα ίσως να ήταν καλύτερο αλλά αν δεν θέλετε όλα τα παιχνίδια να καταντήσουν για κονσόλες αγοράστε και κανένα για να έχετε δικαιω΄μα να μιλάτε.

Δημοσ.

anti gia to dungeon siege 2 ego leo pekste prota to baldurs gate 2 pou ine AFROS!

atelioto game,poli oreo,kai exi kai to expansin gia akoma perisoteres apostoles.

Pezo poso kairo kai akoma sth mesh ime!

Δημοσ.
anti gia to dungeon siege 2 ego leo pekste prota to baldurs gate 2 pou ine AFROS!

atelioto game' date='poli oreo,kai exi kai to expansin gia akoma perisoteres apostoles.

Pezo poso kairo kai akoma sth mesh ime![/quote']

Γίνεσαι άδικος τώρα. Συγκρίνεις το Dungeon Siege που είναι ένας Diablo-κλώνος με το Baldurs Gate 2, το οποίο είναι καθαρόαιμο RPG και μάλιστα από τα all-time classics. Το Baldurs Gate είναι ένα διαμάντι και πολύ δύσκολα θα βρείς παιχνίδια που να το πλησιάζουν στο ελάχιστο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έπαιξα το demo του ds1, με μάγεψε και αμέσως πήγα και το πήρα.Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ απογοητευτικό το 2, αλλά δεν θα το αγόραζα επίσης με τίποτα.Ούτε φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών μου, αλλά εντάξει παλεύεται.Το σύστημα των save με έχει ξενερώσει απίστευτα επίσης και με αποθαρρύνει από το να ασχοληθώ παραπέρα με το παιχνίδι.

Δημοσ.

Απο ένα σημείο και μετά το σύστημα save δεν ενοχλεί έχεις πια τόσα λεφτά που μπορείς να πληρώνεις το κοράκι δίπλα απο το teleporter και να παίρνεις πίσω τον εξοπλισμό σου.

Δημοσ.

Ναι avenger, το γεγονός ότι έχει teleports βοηθάει την κατάσταση.Εγώ όμως θέλω να πειραματίζομαι με το χαρακτήρα μου και να δω πως μου βγαίνει καλύτερα αργότερα στο παιχνίδι η κάθε μου επιλογή.Αυτή είναι η ουσία των rpg.Έτσι όμως, επειδή έχεις το ρίσκο να πάθεις νίλα μετά, δεν κάνεις πειράματα.

Δημοσ.
Ναι avenger, το γεγονός ότι έχει teleports βοηθάει την κατάσταση.Εγώ όμως θέλω να πειραματίζομαι με το χαρακτήρα μου και να δω πως μου βγαίνει καλύτερα αργότερα στο παιχνίδι η κάθε μου επιλογή.Αυτή είναι η ουσία των rpg.Έτσι όμως, επειδή έχεις το ρίσκο να πάθεις νίλα μετά, δεν κάνεις πειράματα

Ξέρεις τι γίνεται.. σε αυτό το παιχνίδι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κόλλησα.Είναι παιχνίδι του τύπου αν έχεις αρκετά ανεβασμένο επίπεδο προχωράς αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Δεν έχει κάποια στρατηγική.Click click click και άγιος ο θεός.Και δεν θεωρώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αυτό το παιχνίδι rpg το παιχνίδι ουσιαστικά παίζει μόνο του είναι πολυ μικρή η συμμετοχή του παίκτη.Φυσικά αναφέρομαι σε single player δεν ξέρω τι παίζει στο multi.Για αυτό και δεν με ενόχλησε όπως είπα απο ένα σημείο και μετά το θέμα του save.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ατελείωτο hack n slash έχει, αλλά θα σου πω το εξής απλό: τους κόστιζε τίποτα να βάλουν το ίδιο save system με το προηγούμενο;Φοβήθηκαν μην τους παρεξηγήσουν για έλλειψη πρωτοπορίας;Πιο βολικό θα τους ερχόταν κιόλας.Μια χαρά ήτανε και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Εγώ πάντως μόλις το είδα αυτό είπα δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να παω να το αγοράσω.Γιατί ρε φίλε εσύ μου στερείς τη δυνατότητα να παραμετροποιήσω το παιχνίδι μου όπως γουστάρω εγώ;Δεν έχει σχέση αν είναι εύκολο ή δύσκολο σαν παιχνίδι.Σημασία έχει ότι δε μπορείς να κάνεις καμία αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού που να μη σε κηνυγάει μέχρι να το τελειώσεις.Ε, αυτό το θεωρώ αδιανόητο εγώ.Ας είναι και το πιο εύκολο παιχνίδι.

Πρέπει να παίζω όλο το παιχνίδι σα ρομποτάκι;Ε, θα πάρεις τα @@ μου κύριε κατασκευαστά τότε που λες (με το συμπάθιο κιόλας)...

Ο άλλος όταν δίνει 50 ευρώ να πάρει ένα παιχνίδι (που δεν τα δίνει και συχνά πλέον, μην πω και καθόλου) μπορεί να έχει την απαίτηση να το παίξει με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά.Να το λιώσει.Να μην αφήσει διαφορετικές τακτικές και στυλ που να μη δοκιμάσει.Ε μην του στερείς εσύ αυτή τη δυνατότητα γιατί θα μείνεις χωρίς τα 50 ευρώ, νομίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...