Challenger Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Αυτό που θέλω είναι ένα προγραμματάκι, το οποίο δεν θα θέτει κάποιο όριο στο download ή upload για κάθε πρόγραμμα που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, αλλά θα ρυθμίζει την προτεραιότητα των προγραμμάτων αυτών. Αν δλδ το winamp είναι πρώτο ση λίστα προτεραιότητας, και το DC++ είναι 2ο, τότε όταν το DC++ χρησιμοποιεί στο full το bandwith της σύνδεσης, αν ανοίξω με το winamp έναν ραδιοφωνικό σταθμό, να παίρνει όσα kb χρειάζεται, ρίχνοντας λίγο το dc. Υπάρχει κάτι τέτοιο?
Dikemou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 giati xoris tetoio "programmataki", to winamp tha sou pernei perissotero ap'oso xreiazetai?
Challenger Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δεν εννοούσα αυτό. Όταν το dc ή το Azureus τρώνε όλο το bandwith, τότε, το winamp, ο mozilla κλπ "τον πίνουν". αυτό.
tsiolk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε το SoftPerfect Bandwidth Manager ή κάνε έρευνα στο google για κάτι σχετικό bandwith manager. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ορίζεις το Bandwith που θα χρησιμοποιείτε για κάθε εφαρμογή (πρέπει να έχεις καλές γνώσεις TCP/IP) δηλώνεις Ports και IP όχι απαραίτητα το δεύτερο. Ισως να μπορείς να κάνεις κάτι και με το Wingate το χρησιμοποιούσα παλία αλλα δεν θυμάμαι αν είχε τέτοια δυνατότητα νομίζω πως ναι.
Semtex Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 θέτει κάποιο όριο στο download & upload Netlimiter---http://www.netlimiter.com/
Challenger Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 To έχω το νετλίμιτερ αλλά δεν κάνει αυτό που ζητάω. Φίλε tsiolk θα τα κοιτάξω. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.