Cue Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Μήπως χρησιμοποιεί κανείς το dinovo mediapad με το Itunes? Υπάρχει η δυνατότητα να φαίνεται το τραγούδι που παίζει στο display? Στο support της logitech δεν βρήκα κάτι. Επίσης, είχα την εντύπωση ότι για το MSN δείχνει τα msgs που λαμβάνει κανείς, καθώς επίσης και αν έχεις email στο Outlook. Γενικά από το display μόνο να βλέπω την ώρα/ημερομηνία και την θερμοκρασία δωματίου μπορώ! :/ Έχω εγκαταστήσει Setpoint 2.40. Thx!
Steven Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 to exo kai ego. sto media pad den sou leei an yparxei opoiadipote allagi sto msn. an erthei mail, an mpei kapoios sou leei panta 1 new message... auto me ti thermokrasia den to epiasa...
Cue Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Τπτ πρακτικό δλδ. Μου δείχνει και θερμοκρασία δωματίου το pad...
Steven Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 pos akrivos to ekanes na sti deixnei ?? emena mou leei mono imerominia kai ora...
Cue Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Έχω το Dinovo for notebooks, δε ξέρω αν το συγκεκριμένο μόνο έχει αυτή την δυνατότητα... Δεν έχω κάνει κάτι το ιδιαίτερο.
Steven Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 nai ego exo to kanoniko pou mallon den tha exei auti ti dynatotita...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.