Προς το περιεχόμενο

pou tha bro atoma na miliso me webcamera

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pera apo ta filarakia mou pou ta blepo me tos messenger tha eithela na matho an uparxei kanena elliniko chat, site, programma gia na milao me allous elines. Den milao gia dating channels ktl apla kai mono chat etsi? Gia na min parexigithoume :P

Δημοσ.

Υπάρχει το netmeeting, το έχεις αλλά μπορεί να μην το ξέρεις!

Τα XP το έχουν κρυφό (why?) θα το βρεις μέσα στο program files.

Μετά ψάξε για ils servers, εγώ παλιά έμπαινα ils.hol.gr αλλά φαντάζομαι θα υπάρχουν 100άδες...

Δημοσ.

λοιπόν mad.gr, απλά μπαίνεις, βρίσκεις κάποιον για γνωριμία, μιλάτε μόνοι, και αν θέλετε πάτε σε msn.

Δημοσ.

irc.... Μπες κλασικός τύπος nick: Όνομα_Cam, ντάξει θα φας κανα δυο [kick|ban|akick|aban|kill|hack|Chop|akill|Burn|bury|κτλ] απο τα room αλλα θα το συνηθίσεις και θα βρεις και κανα δυό [*] να μιλήσετε.

[*]=Κατα 99,99% ανώμαλους και λιγούρια.

Δημοσ.

ebala to paltalk xthes telika. Polu plaka exei, mou arese oti mpopoun na se blepoun olloi se ena channel tautoxrona me tin webcam kai episis oi dialogoi me ta microfona exoun polu gelio idietera otan arxizoun na se brizoun giati px exo sbista ta fota sto domatio! To mono pou me xalase ligaki einai oti einai ligoi oi elines pou to douleuoun...

Δημοσ.

"Κατα 99,99% ανώμαλους και λιγούρια."

μαμίθηκα στο γέλιο με αυτό, να σε καλά, για πείτε και κανά άλλο ρε παιδιά, εγώ όποτε έχω μπει στο irc έχω καταξενερώσει, τι βλακώδες πράγμα, απορώ πως ξοδεύει κάποιος τη ζωή του εκεί μέσα...ίσως και να μεγάλωσα πια για αυτά, γίνομαι εικοσι εφτά σε κανά μήνα, ξέρω γω.

ένας φίλος μου πει για ένα λολ τσατ λεγόταν, το χεται ακούσει ρε, τι είναι αυτό, ψάχνω και δε βρίσκω τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...