greekparot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Εχω ενα motherboard καινουριο και μια cpu Intel celeron 2.4 αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: καποιος φιλος μου εδωσε ενα μικρο σωληναριο HTC non-silicone τις Electrolube (http://www.electrolube.co.uk/docs/bheat.html ειναι το πρωτο που εμφανιζεται) αφου κουμπωσω επανω στην μητρικη τον επεξεργαστη απο πανω να βαλω αυτη την κρεμα ή οχι πριν κουμπωσω την ψυκτρα του επεξεργαστη;
dali13gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Ανάμεσα στην ψύκτρα και τον επεξεργαστή. Λίγη ποσότητα. Φιλικά
georgeadams Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Αν ο επεξεργαστής είναι κι αυτός καινούριος και η ψύκτρα είναι αυτή που δίνει μαζί του η intel, θα έχει ήδη στο κάτω μέρος της κάποιο θερμοαγώγιμο υλικό. Οπότε δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτε άλλο. Αν παρ' όλα αυτά θέλεις να χρησιμοποιήσεις την αλειφή που έχεις, αφαίρεσε πρώτα το θερμοαγώγιμο υλικό από την ψύκτρα.
FISHERMAN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Paliotera an thimamai kala eixe ginei thema oti alles cpu theloun mia stagona sto kentro opote meta molis katsei i cpu kai zestathei aplwnei to iliko se oli tin basi,enw se alles ithele na gemiseis oli tin epifaneia.Isxuei akoma kati tetoio?Mipws prepei na to proseksei o filos mas?
random Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 αφου κουμπωσω επανω στην μητρικη τον επεξεργαστη απο πανω να βαλω αυτη την κρεμα ή οχι πριν κουμπωσω την ψυκτρα του επεξεργαστη; Οτι θελεις κάνε. με το 1ο απλα προσεχεις μη σταξει έξω στη μητρική, με το 2ο απλα προσεχεις μην πιασεις απο πάνω τη cpu και βουτήξεις το μπισκότο στο γάλα :grin: προσοχη ηθελε πολυ σε cpu σαν τον AthlonXP που εξεχει πολυ μικρο core (μεγεθος μισο απο κέρμα 10 λεπτών) απο την πράσινη επιφάνεια. Σε cpu p4, celeron, AMD64, με heat spreader μεταλλικό απο πάνω, (σκεπάζει ολη την επιφάνεια cpu) βάζεις λιγο παραπάνω. Εδω εχει πλήρεις οδηγίες (άλλο προιόν, αλλα κανει την ιδια δουλειά, και ο τρόπος χρήσης ίδιος) Arctic Silver for Large Contact Area CPUs (Intel P4, AMD64) http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions_big2.htm
greekparot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Exo balei dyo mikres stagones -as to po etsi- akribos epano sto aytokolito poy einai stin psiktra. To aplosa apala kai xoris na proeksexei. Isa isa oso einai to ena 0,10euro peripou kai koumposa tin psiktra epano stin Cpu. Vevaia leitourgei. Tora an ekana patata 8a fanei tis epomenes meres gia to poso 8a kratisei..
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 min anisixis kalitera na eine mikri i posotita tis kremas pantos. (otan pataei i psixtra kala kai epipeda sto cpu kai alifi na min yparxei kanena provlima) symantiko :mi ksexaseis ti rithmisis sto bios na prostatepsi ti cpu apo temp max 90 (to exo ego)
sa1901 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Πατάτα έκανες γιατί όπως σου είπανε και παραπάνω, το αυτοκόλλητο που είχε η ψύκτρα στο σημείο που έρχεται σε επαφή με τον επεξεργαστή ή έπρεπε να το βγάλεις και να βάλεις την πάστα ή να μην το βγάλεις και να βάλεις την ψύκτρα με αυτό μόνο.
greekparot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Κοιτα αν οντως εγινε πατατα θα το δειξει σε λιγες μερες.. κατα ποσο θα συμπεριφερεται το ολο συστημα (κολληματα κλπ). Δεν νομιζω βεβαια να εχω και προβλημα γιατι ειναι και Celeron και δεν εχει τις τρελλες θερμοκρασιες σε αντιθεση με τον P4. Τωρα εμενα αλλο με προβληματιζει. Συνδεσα κανονικα οπως σας ειπα m/b,cpu και εβαλα και τα ρευματα απο το τροφοδοτικο (καινουριο κουτι). Το εβαλα μπρος απλα να δω οτι δουλευει το fan του κουτιου, της cpu και το τροφοδοτικο. Παταω το power-on γυρισαν απο μια στροφη ολα τα fan και μετα παπαλα! Το ξανα ανοιξα αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταει; Μπας και ηταν μουφα το τροφοδοτικο του κουτιου; ή μηπως επειδη δεν συνδεσα ακομη επανω ram,hd,dvd κλπ -που δεν νομιζω να παιζει ρολο-.
greekparot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Λοιπον γραψτε ΑΚΥΡΟ.. Σκεφτηκα τι φταει! Δεν συνδεσα το καλωδιο του κουμπι power-on στην μητρικη, γι'αυτο και δεν ανταποκρινεται το pc. Ουφ! Τωρα το σκεφτηκα που ειμαι στην δουλεια.. εχθες το βραδυ δεν μου κοψε να το κανω..!!
dpolal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Λοιπον γραψτε ΑΚΥΡΟ.. Σκεφτηκα τι φταει! Δεν συνδεσα το καλωδιο του κουμπι power-on στην μητρικη, γι'αυτο και δεν ανταποκρινεται το pc. Ουφ! Τωρα το σκεφτηκα που ειμαι στην δουλεια.. εχθες το βραδυ δεν μου κοψε να το κανω..!! Kαι τότε πώς γύρισαν μια στροφή τα fan όπως λές;;;;; ΠΡΕΠΕΙ να έχεις επάνω τουλάχιστον ram και κάρτα γραφικών, αλλιώς δεν θα ανοίξει...
greekparot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Και ομως γυρισαν. Δεν υπηρχε επανω ουτε μνημη ουτε καρτα γραφικων. Απλα το τροφοδωτικο ηταν στο 0 και οταν το πηγαινα στο 1 και υπηρχε επανω το καλωδιο τροφοδοσιας εκαναν απο μια στροφη τα φαν.
DIMERR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Και ομως γυρισαν. Δεν υπηρχε επανω ουτε μνημη ουτε καρτα γραφικων. Απλα το τροφοδωτικο ηταν στο 0 και οταν το πηγαινα στο 1 και υπηρχε επανω το καλωδιο τροφοδοσιας εκαναν απο μια στροφη τα φαν. Logiko einai ayto pou les i mitriki trofodoteite stigmiaia me reyma gia ayto kai kanoun mia strofi mono ta fans.Alla gia na boresei na kanei boot kai na beis sto bios i sto leitourgiko sistima prepei na exeis panw karta grafikwn,cpu kai mnimes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.