dop Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Είναι γνωστό πως οι onboard κάρτες ήχου ρίχνουν αρκετά τις επιδόσεις. Δυστυχώς πρέπει να έχω πλέον δύο κάρτες ήχου στο PC μου. Η onboard θα είναι μόνον για voip και άλλα τέτοια, με την PCI (SoundBlaster Live!) να είναι για μουσική, ήχους συστήματος και παιχνίδια. Το θέμα, σε αντίστοιχη διαμόρφωση, έχει παρατηρήσει κανείς πτώση στις επιδόσεις; Δεν έχω δα και κανένα ιδιαίτερο δυνατό PC και με νοιάζει ακόμα και το 10%. Σε περίπτωση που θελήσω να βάλω μαζί με την Live! και μια Audigy, υπάρχει τρόπος να τις κάνω να δουλέψουν μαζί ή θα χάσω το χρόνο μου (είχα διαβάσει ότι δεν είναι καλός συνδυασμός) ;
chfilis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 den exw katalavei giati 8eleis na valeis toses polles kartes ixou....nai i kartes on board moirazontai isxui apo ton epexergasti...apo tin stigmi omws pou 8a valeis mia dikia sou telos....vale kateu8eian tin audigy kai teleiwnei to paniguri....giati na valeis kai live?mousiko studio exeis?
dop Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Την PCI θα την χρησιμοποιώ για να παίζω (αν και όταν), να ακούω μουσική και να βλέπω τηλεόραση. Την on-board θα την έχω μόνιμα συνδεδεμένη με ακουστικά+μικρόφωνο για videoconferencing και skype. Απλώς το θέμα είναι αν απλώς και μόνον που θα είναι ανοιχτή θα τρώει resources ή όχι και αν έχει παρατηρήσει κάποιος δυσλειτουργίες σε τέτοιες διαμορφώσεις.
chfilis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 sigoura i audigy trei source giati mazi tis anevainuon kai posa programmata tis creative....emena den mou fainetai kai toso logiko...(an kai 8a leitourgei)alla an paizeis paixnidi i an akous mousiki 8a exeis oreksi na milas me kapoion?i otan milas me kapoion 8a 8eleis na akous kai mousiki?mallon 8a stin pei i parea sou oti den tous prosexeis...sto 8ema mas....nai 8a sou trwei arketa....kai na valeis mia audigy i akoma kai soundblaste live kai na leitourgei mono me drivers einai adikos kopos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.