Προς το περιεχόμενο

RVS-COM

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το ΤΑ 128 της Crypto . Αν το έχει κάποιος και ξέρει ας μου πει το πρόγραμμα RVS-COM που το συνοδεύει μπορεί να λειτουργήσει και σαν αναγνώριση κλίσης στην οθόνη του pc για εισερχόμενες κλίσεις? Αν ναι ποια από τις 7 εφαρμογές του πρέπει να εγκαταστήσω ?Δεν με ενδιαφέρει να λειτουργεί και σαν αυτόματος τηλεφωνητής. Ευχαριστώ πολύ . smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει το πλήρες RVS-COM 3 Plus αλλά τέτοιο πράγμα δεν βλέπω. <p>Σου συστήνω ανεπιφύλακτα το ISDN Caller Identity. Αν μάλιστα περιμένεις λίγο να βγει η έκδοση 3 (μέχρι τις 15/2), τότε θα με θυμηθείς! wink.gif" border="0

Δημοσ.

se mena paidia i anagnorisi ginete kanonika.<p>file paredose eipes oti exeis to rvs 3 . me pio netmod trexei to programma.to roto giati me ti usb syndesi se mena eixe problima.

gia tin akribeia opote ekana xrisi to rvs3 (kai stin sinexeia to ekleina), meta den ypirxe epikoinonia me to netmod kai itan adinati i sindesi sto diktio.mono me reset kai epanakinisi linotan to problima.

• Super Moderators
Δημοσ.

@ antio Δεν χρησιμοποιώ το netMod, έχω εξωτερικό ISDN TA! Πάντως ξέρω ότι το RVS-COM, όσο ωραίο κι αν φαίνεται, τα κάνει ολίγον τι σκατά στο σύστημα, όταν χρησιμοποιείται με το netMod USB. Mην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος που κάνει reset στο netMod του... frown.gif" border="0 <p>Και να φανταστείς ότι η Intracom έβγαλε τους 'CAPI' (εκτρωματικούς) drivers της ειδικά για το RVS-COM!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...