Προς το περιεχόμενο

Aυτό γίνεται σε ένα φόρουμ phpbb;

karas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει το Attachment Mod σε ένα phpbb φόρουμ που ασχολείται με την μουσική και έτσι οι users μπορούν να κάνουν upload τα δικά τους τραγούδια σε mp3

και να τα βάζουν συννημένα στα posts τους.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γίνεται δηλαδή άν υπάρχει κάποιο mod, που να δείχνει τα συννημένα αρχεία από κάθε χρήστη ξεχωριστα, όλα μαζεμένα σε ένα ξεχωριστό μέρος όπως για παράδειγμα στο profile του χρήστη, ώστε ο καθένας να μπορεί να βρίσκει τα αρχεία αυτού του χρήστη σε ένα μέρος μαζεμένα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει ανάμεσα στα διάφορα posts αυτού του χρήστη. Δεν έχω ψάξει πολύ αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και πολύ δύσκολο να γίνει. Δυστυχώς εγώ δεν έχω ιδέα από φτιάξιμο κώδικα γι' αυτό και ρωτάω εσάς που ίσως ξέρετε να μου πείτε αν αυτό που σκέφτομαι μπορεί να γίνει.

Ακόμα αν κάποιος γνωρίζει έναν άλλο ενναλακτικό τρόπο ώστε να ειναι τα συννημένα αρχεια ενός χρήστη του φόρουμ ολα μαζί σε ένα μέρος ας μου το πεί.

Δημοσ.

Upload mp3, e? endiaferon. Θα εχεις unlimited storage σε host :)

, ή δικό σου σερβερ (με unlimited bandwitdh), ή απλα βαζουν λινκς σε rapidshare?

Δημοσ.
Upload mp3' date=' e? endiaferon. Θα εχεις unlimited storage σε host :)

, ή δικό σου σερβερ (με unlimited bandwitdh), ή απλα βαζουν λινκς σε rapidshare?[/quote']

Ενα server εχω

Δημοσ.

Ένας απλός χρήστης μπορεί να δεί από το προφίλ του άλλου χρήστη όλα τα μηνύματα που έχει στείλει. Γιατί να μην μπορεί να δεί όλα τα attachements που έχει στείλει; Τόσο δύσκολο είναι; Ή μάλλον γιατί τα κρατάνε κρυφά από τους απλούς users; Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό...

Όπως φτιάξανε για τον administrator θα μπορούσανε να είχανε φτιάξει και για κάθε χρήστη.

Δημοσ.

Τελικά πήγα στο http://www.phpbbhacks.com και εκεί βρήκα ένα πολύ καλό mod ό,τι πρέπει για την περίπτωσή μου, το : Music Online Hack (Media Center) όπου : "Allows you to create a music page on your phpBB where your users can upload, download, rate and comment on songs". Δηλαδή είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα και δεν έχει καμμία σχέση με τα attachements που σκεφτόμουνα να χρησιμοποιήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...