Solmyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Kalispera, skeftomai na parageilo mia ram apo to enlogo katastima, mias gia 512 exei free delivery gia Uk kai oi times mou fenontai logikes kai to site arketa piotiko. Prin parageilo tha ithela na 3ero epi tis ousias, exei parageilei kaneis? Ta proionta einai tested kai ok? Oi times logikes i borw na vrw retail kapou ftinotera?
gdevil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Μια χαρά είναι όλα don't worry. Kαι εγώ Αγγλία είμαι (Newcastle) και αγόρασα πριν κανα-δυο βδομάδες τσιπάκι 1γίγα για τον φορητό μου. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άψογα. Το τσιπάκι μου ήρθε σε 36 ώρες, 15:00 το παρήγγειλα και στις 9:00 την επόμενη μέρα το είχα! Δηλαδή αμέσως. Το στέλνουν first class, το παίρνεις από τον ταχυδρόμο, το περνάς και είσαι κύριος!!! Φθηνότερα δεν νομίζω ότι θα βρεις αλλού, αλλά δες και στο ebuyer. Έχε όμως υπόψιν σου ότι στο ebuyer το free delivery δεν είναι για την επόμενη ημέρα αλλά για μετά από 1 βδομάδα.
Cue Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 I concur! Και εγώ έχω ψωνίσει 2 φορές. Την τελευταία μάλιστα από Ελλάδα Πάντως οι OcUK έχουν προσφορά την Crucial 512MB DDR PC3200 CAS3 this week στα £35.19 Including VAT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.