scolopax Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 heloooo :smile: .. εχω διαβασει το θρεντ και εχω πλεον καταληξει ποια ηχεια θα αγορασω ... :-? ... θα μπουν σε ενα χωρο περι τα 35τμ σε PC gia DVD,Gaming και φυσικα μουσικη... εψαξα τις λυσεις ανεξαρτητων σετ ηχειων home cinema αλλα μου φενονται πολυ πανακριβα..το λιγοτερο 500ευροπουλα για απλα ηχεια ψιλο no name .. κατεληξα λοιπον στα 5300e της logitech ..οποτε δεησουν και τα φερουν στην ελλαδα βεβαια .. αφου τελευταια φορα που τα ειδα σε καποιο ραφι ηταν λιγο πριν πισω τον εαυτο που οτι πρεπει να αντικαταστησω τα Typhoon 4,1 των 46W αν και μια φορα (6μηνο) ειδα στο discount του Πλαισου στη Μεταμορφωση τα 5300 με μονο 90ευρω.. και το σκευτομουν να τα παρω τοτε .. Εχω και καποιες σκεψεις για τα 5500 αλλα εκτος των 350+ευρω μου φαινονται και πολλα τα βατς.. 505βατ σε ενα σαλονι 35τμ !!!!.. εχω σκευτει και την Creative ..αλλα τα logitech μου αρεσουν περισοτερο στη φατσα. :grin: Οποτε ερθουν λοιπον τα 5300e θα τα παρω αλλα θελω να ρωτησω για την καρτα ηχου που κατα πασα πιθανοτητα 8α πρεπει να αλλαξω.. τωρα εχω την παλια - αλλα καλη για τα χρονια της - soundbalster Live! 5,1 ..η οποια εχει και τα ψιλο προβληματακια της... Σκεφτομουν να παρω την CREATIVE SOUND BLASTER 24-BIT. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.540161 ...αλλα δεν ξερω αν θα ειναι αρκετη για τα ηχεια?? εχετε υποψιν σας τιποτα καρτες να μου προτεινετε ??? Δεν την θελω για ηχογραφισεις και αλλα περιεργα πραγματα .. μονο για DVD ..games και μουσικη.. Κατι διαβασα περι ασυμβατοτητας και προβληματα με την συνδεσμολογια σε καρτες creative.. ισχυει αυτο?? Please advise
planetman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 scolopax, πολύ καλή επιλογή τα Z-5300e, καθώς και τα Z-5500. Ό, τι και να πάρεις, θα το ευχαριστηθείς. Κι εγώ όσο ακούω τα Ζ-5500, τόσο μου αρέσουν περισσότερο. Όσο για κάρτα ήχου, θα σου πρότεινα να μην την πάρεις απ' ευθείας. Βάλτα στην live και μετά βλέπεις.
scolopax Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 αυτο σκεφοτμαι .. αλλα .. τι γινεται και εχουν εξαφανιστει τα Z5300e??? . σε μερικα μαγαζια λειπουν και τα Ζ5500 ...??? τι τρεχει .. μηπως αποσυρονται ??.. δεν νομιζω .. αφου τα εχει και στο site της Logitech
planetman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Τα Ζ-5300 έχουν εξαφανιστεί. Τα Ζ-5300e είναι η ανανεωμένη έκδοση και θα έρθει σε λίγο καιρό στην Ελλάδα. Τα Ζ-5500 δεν έχουν εξαφανιστεί.
scolopax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 πολυ αργουν τα Logitech ρε παιδια...γιατι δε φερνουν κ 5300e τα μαγαζια?? τι λετε για αυτα ..δεν ειναι σαν τα 5500 αλλα πρεπει να κανουν το ιδιο καλη δουλεια .εε.. κ η τιμη τους πολυ καλη ~270ευρω CREATIVE MEGAWORKS 5.1 550 THX http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.500643 τα εχει κανεις .. να μας πει την αποψη του?
billpeppas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 πολυ αργουν τα Logitech ρε παιδια...γιατι δε φερνουν κ 5300e τα μαγαζια?? τι λετε για αυτα ..δεν ειναι σαν τα 5500 αλλα πρεπει να κανουν το ιδιο καλη δουλεια .εε.. κ η τιμη τους πολυ καλη ~270ευρω CREATIVE MEGAWORKS 5.1 550 THX http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.500643 τα εχει κανεις .. να μας πει την αποψη του? Η σειρά MegaWorks είχε μια μεγάλη παρτίδα ελαττωματικών μονάδων τροφοδοσίας των τελ. ενισ. Δεν θα πρότεινα να ρισκάρεις παίρνοντας τα MegaWorks. Τα GigaWorks είναι μια χαρά πάντως ( ευτυχώς δηλαδή )
scolopax Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 oooopppsss ... τα Z5300e εξαφανιστηκαν απο το site της Logitech!!! ασχημο ή μου φενεται!????
SShodan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Exo ta Gigaworks S750. Prin ta paro eixa faei vdomades kai vdomades se psaksimo. Katafera na akouso ta Z-5500 sto plaisio tis metamorfosis kai ta Gigaworks sta multirama sti stournari meta apo episodio. (Pistevo pos einai poli asximo na min mporeis na akouseis gia na sigkrineis ta modela gia ta opoia skeftesai na ksodepseis tosa xrimata, kathos o ixos einai kati ipokeimeniko kai akougetai diaforetika sto afti tou kathenos.) Gia mena ta dio modela einai isa kai tha protina stous endiaferomenous na epileksoun simfona me to ti protimoun: Katarxin ta Z-5500 parolo pou exoun ligotera watt mou fanikan pio isxira. Afto mallon ofeiletai sta 120db enanti 99db ton Gigaworks, alla kai sto oti stis periptoseis pou i entasi aggizei ta megista epipeda ta watt diplasiazontai (!). Opos kai na 'xei ta Z-5500 exoun sigoura pio isxiro subwoofer, me poli megaliteri tripa gia na vgenei o aeras. Antitheta to subwoofer ton Gigaworks den einai to idio isxiro kai otan paizei poli dinata to baso tou arxizei na ginetai krotos. Ostoso se meses me psiles entaseis vgazei vathi baso kai pio "gliko", tha elega, ap' afto ton Z-5500. Ap' tin alli sta prima iperteroun ta Gigaworks logo ton super twisters. Idika se sindiasmo me to DFX (very large ambience preset) ta prima tous einai to kati allo kai sigkrinontai mono me panakriva home-cinema. Me dio logia ta Z-5500 exoun kalitera basa, perissoteres efkolies & extra (opos o decoder) kai einai pio isxira. Ta Gigaworks exoun kalitera prima, 2 extra ixeia pou sou dinoun kaliteri aisthisi surround kai einai pio melodika/pio "glika". Ta Klipsch ProMedia Ultra se sigkrisi me ta Gigaworks exoun kalitero subwoofer pou vgazei vathi sfixto kai isxiro baso, gia para pollous akoma kalitero ki ap afto ton Z-5500. Ta Gigaworks omos vgazoun katharotero ixo. Se sigkrisi me ta Z-5500 pithanon to mono meionektima ton Klipsch ProMedia Ultra na einai oti ipolipontai poli se extra (den exoun oute remote control). PS: Ta tria set apodidoun poli kala se olous tous tomeis. Oi metaksi tous diafores einai mikres kai tis tonisa gia na doso emfasi sti sigkrisi. BTW meno sto Irakleio Kritis alla mallon afto den exei simasia tora pia.
scolopax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 ρε τα εχω τα εχω παιξει .. τι κανει η Logitech ..μηπως ξεχασε να στειλει ηχεια στο Ελλαντα .. damn .. τον εχουν παριε τελειως τα ηχεια μου .κ δεν εχω ηχεια να παρω!! .. ασχετο .. τα ηχεια Innovator τα 5,1 απο το eshop τα εχει δει κανεις... θελουν ενισχυτη .. ακουγονται καλα.. any advice!!??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.