littlelouievegos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Αν θελεις 5.1 κατα την γνωμη μου παρε τα Ζ-5500 λογω του πληρεστερου εξοπλισμου Αν θελεις 7.1 δεν νομιζω οτι εχεις και πολλες επιλογες σε desktop ηχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ απ'τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. Όσον αφορά ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ' date=' ποιό σετάκι λέτε ότι υπερτερεί;[/quote'] Τα GigaWorks, κάτι τις. Έχουν μικρότερο Distortion/noise level και μεγαλύτερη έκταση Βεβαίως και τα 2 set, είναι τρομερά. Μπες MSN ρε man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Κι εγώ κατά κάποιο τρόπο έχω αποκλείσει τα Gigaworks, λόγω του ότι τα παραπάνω 200W (αν είναι πραγματικά) είναι αχρείαστα, ενώ ο εξοπλισμός των Z-5500 είναι πιο χρήσιμος, τα Logitech μου αρέσουν και περισσότερο. Έχω και προσωπική εμπειρία με τα Megaworks 2.1 και δεν μου αρέσουν καθόλου. Το θέμα είναι αξίζει να δώσω 320?+ για τα Ζ-5500 ή να περιμένω για τα ανανεωμένα Z-5300; ΥΓ: Υπάρχει κάποιο καλό παιδάκι στο Ηράκλειο της Κρήτης που έχει κάποιο από αυτά τα 3 σετάκια για να το ακούσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Για ποιον εξοπλισμο μιλας? Εξωτερικο decoder? Αν προοριζονται για χρηση σε PC οχι μονο δε χρειαζεται αλλα θα εχεις προβλημα με τα πολυκαναλα streams πλην ταινιων (πχ σε παιχνιδια). Θα πρεπει να βγαζεις-βαζεις καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 ee logika gia ton Decoder nai... pantws egw pou ta exw me Coax den allazw tpt...ola ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Egw den bazw den bgazw tpt telika ekatsa asxolithika ligoulaki kai ola OK.Audigy 2zs & Z5500 Mia xara.Exw COAX kai 6ch direct tautoxrona kai apla allazw to input apo to control pod twn Logitech.Kai se ligo kairo pou tha mou tin baresei ksana ta paw sto saloni ta fortwnw me DVD player,xbox kai kanw kai to mini home cinema mou.. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99334 gia mia matia..sta palia.Opws eipe kai o Bill kai ta 2 set einai tromera sigoura. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Άντε να έρθουν τα Z-5300e γιατί θα τρελαθώ... Μου φαίνεται είναι η πιο ισορροπημένη λύση για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Έχει κανείς από εδώ μέσα τα Z-5300 να μας πει την γνώμη του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Παίδες, λογικά αύριο θα έχω στα χέρια μου τα Z-5500. Μπορείτε να μου πείτε ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να τα συνδέσω με την onboard (προς το παρόν) της MSI Neo2; coaxial; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VCDencoder Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια ριξτε μια ματια σε αυτο το σαιτ: http://www.3dsoundsurge.com εχει αρκετες παρουσιασεις σε ηχεια και καρτεσ ηχου. επισης δειτε και απο το http://www.e-shop.gr 7.1 ηχεια inovator ειναι αρκετα οικονομικα αλλα νομιζω θελουν ξεχωριστο ενισχυτη-decoder. τα λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Παίδες, λογικά αύριο θα έχω στα χέρια μου τα Z-5500. Μπορείτε να μου πείτε ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να τα συνδέσω με την onboard (προς το παρόν) της MSI Neo2; coaxial; Ναι man, με coaxial. Καλορίζικα και καλοάκουστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Πήρα σήμερα τα Z-5500 και τελικά δεν έχουν μέσα coaxial καλώδιο. Τα έχω συνδέσει αναλογικά στην onboard της MSI Neo2 αλλά δεν μου φαίνεται να τους δίνει και πολλή ένταση. Έβαλα το ring2 λιγάκι να δω πως είναι ο ήχος, έβαλα τέρμα τα ηχεία και η ένταση δεν είναι και πολύ υψηλή. Όλες οι ρυθμίσεις τέρμα από τα Windows. Γιατί αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 nai profanws den exoun...kaneis nomizw den eipe oti exoun coax h toslink...mono ta analogika...gia coaxial h toslink prepei na pareis esy apo magazi me hlektronika... pantws me coaxial pou ta exw sto Soundstorm (nai sto onboard tou NForce 2-aisxos etsi? ) einai mia xaroula Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pink_Panther Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Mipws itane xamilomenos o DVD player? :-P Dokimases mp3s? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Τέρμα είναι ο DVD player. Στα mp3 είναι πιο δυνατά. Πάντα θυμάμαι ότι οι ταινίες έχουν χαμηλή ένταση. 1) Πώς θα ζητήσω coaxial καλώδιο; Φηψιακό πρέπει να ζητήσω; 2) Αξίζει να πάρω κάρτα ήχου; Καμμιά Audigy 2 ZS; Θα δω διαφορά ή παπαριές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.