john1987 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 μολις ειδα το heat και μου αρεσε αρκετα.... βασικα,ο φιλος μου με τον οποιο το ειδαμε βαρεθηκε σε καποιο σημειο... ενταξει,η ταινια εκανε κοιλια καπου αλλα παρολη τη διαρκεια της δε βαρεθηκα καθολου... επισης,δεν μπορω να πω ποιος επαιξε καλυτερα,ο ντε νιρο η ο πατσινο,υποκλινομαι και στους 2! (αν και λενε οτι ο ντε νιρο ηταν ανωτερος..) αυτα...7,5-8 στα 10
john1987 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 μολις τελειωσα το full metal jacket του kubrick.... δε λεω καλη ταινιουλα,αρκετο χιουμορ στην αρχη,μετα καποιες δυνατες σκηνες αλλα περιμενα σαφως περισσοτερα απο τον κιουμπρικ... κανα 7-/10 θα του εβαζα....(ισως και αν ηταν αλλου σκηνοθετη να εβαζα χαμηλοτερο βαθμο αλλα ψιλοεπηρεαζομαι ...)
lazaross Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 το kill bill ειδα πριν λιγες μερες που το ειχε στο mega. φαση ειχε. ενα 7 απο εμενα..
mert Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Trois couleurs: Bleu 10/10.Ενα εργο τεχνης.Την εχω δει εδω και πολυ καιρο αλλα μετα απο την δευτερη προβολη ηθελα να μοιραστω τον ενθουσιασμο μου.H μουσικη ανεπαναληπτη.Η κοκκινη ηταν καλη ενω η ασπρη η πιο αδυναμη απο ολες imho.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Braindead... oute mporw na katalabw pws anebala to na dw thn taineia, enw thn eixa kapou 4 xronia... Apisteuto splatter kai gelio apo thn arxh ws to telos . Diamanti ... 9 sta 10 apo mena
Godfath3r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Praetorian,αν σου άρεσε πάρε να δείς και μία άλλη splatter κωμωδία (αν δεν την έχεις ήδη δεί) το Idle Hands...Seth Green, Jessica Alba κ.α. http://www.imdb.com/title/tt0138510/
snik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 ego teleutaia eida to kill bill 1 kai eixe poli gelio me toso aima katantaei asteio
Chinaski Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Butch Cassidy and the Sundance kid (1969) Pragmatika ekseplagin euxarista .Newman me Redford denoun apsoga metaksi tous,poli kales erminies kai apo tous duo(idios tou Redford).Poli euxaristi i tainia pou para tin ilikia tis blepete poli aneta kai simera(se kapoia simeia i mousiki isos sas ksenisei mono).Ena western diaforetiko apo ta alla.
Akujin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 egw prosfata eida ta contempt(le mepris), week end, pierrot le fou, breathless <ola erga tou jean-luc godard> ki exw meinei ekpliktos... next stop: alphaville
john1987 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 ειδα προχθες το the shipping news(τα ναυτιλιακ νεα)και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα...δηλαδη,το περιμενα μια μετριοτητα ενω μου φανηκε σαν μια πολυ καλη ταινια... ο spacey τελειος και η moore συμπαθητικη... την εχει δει κανεις?
Luxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 πριν λιγο ειδα με κατι φιλους το american pie 4. καλουτσικο ηταν. βεβαια σαν το not another teen movie δεν υπαρχει!!
Kain Origin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν... saw - Το καλύτερο θρίλερ που είδα τα τελευταία χρόνια. Πανέξυπνο, low budget (κάτι που για μένα είναι πάντα +0 και η μοναδική ταινία που φτάνει σε ποιότητα το se7en. The island - Χρόνια είχα να δω τόση δράση και τόσες δυνατές σκηνές σε μια ταινία. Ειδικά η σκηνή που έπρεπε να αποφασίσει ποιόν από τους δύο να σκοτώσει ήταν όλα τα λεφτά (και όχι, δεν είναι spoiler). Το παιδί που ήθελε να γίνει αρκούδα - Απλώς από τα πιο ποιοτικά κινούμενα σχέδια που υπάρχουν, ενώ παντρεύει τέλεια το απρόσεκτο σχέδιό του με το 3D. Danny the Dog - Πολύ καλή ταινία, με τα δικά της μηνύματα και άφθονη δράση και πρωτοτυπία. Χαρακτηριστικό το σχόλιο του κολλητού μου στη σκηνή που παλεύουν μέσα σε ένα πολύ πολύ στενό δωματιάκι: ''Καλά, φαντάσου πόσο καλά ξέρουν αυτοί τις πολεμικές τέχνες που μπορούν και παλεύουν έτσι σε τόσο στενό χώρο!'' Έπεται συνέχεια...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν... saw - Το καλύτερο θρίλερ που είδα τα τελευταία χρόνια. Πανέξυπνο' date=' low budget (κάτι που για μένα είναι πάντα +0 και η μοναδική ταινία που φτάνει σε ποιότητα το se7en.[/quote'] Νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο. Εντάξει, το low budget είναι πάντα εκτιμητέο (αλλά όχι και αυτοσκοπός). Εντάξει, συμπαθές. Αλλά όχι και φτάνει σε ποιότητα το Se7en, αυτό λέγεται "βλασφημία". The island - Χρόνια είχα να δω τόση δράση και τόσες δυνατές σκηνές σε μια ταινία. Ειδικά η σκηνή που έπρεπε να αποφασίσει ποιόν από τους δύο να σκοτώσει ήταν όλα τα λεφτά (και όχι' date=' δεν είναι spoiler).[...'] Λυπάμαι που είχα τελείως διαφορετική ανάγνωση της ταινίας. Ενώ στην αρχή είχε την ελαφρά προοπτική να γίνει άλλο ένα Gattaca και ως τέτοια πλασαρίστηκε (αν και έλειπε η στυλιζαρισμένη αισθητική και είχε μείνει μόνο το 'κρύο' των χώρων), στη συνέχεια έγινε μια μπούρδα και μισή. Κρίμα και για τον McGregor...
john1987 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 και εγω συμφωνω με τον παρεδωσε.... στην αρχη πολυ ενδιαφερον,και γενικα ειχε πολυ καλες προοπτικες με τετοιο σεναριο...αλλα απο ενα σημειο και μετα το παρακαναν...σκετη μπουρδα... επισης,το saw ηταν μια ευχαριστη εκπληξη,αλλα σιγουρα δε φτανει τα επιπεδα se7en... συγνωμη το not another teen movie ειναι καλη κωμωδια?
harkouts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 saw - Το καλύτερο θρίλερ που είδα τα τελευταία χρόνια. Πανέξυπνο, low budget (κάτι που για μένα είναι πάντα +0 και η μοναδική ταινία που φτάνει σε ποιότητα το se7en. Σε ποιότητα σίγουρα δεν το φτάνει..... σε ανατροπή σίγουρα. Και εγώ συμφώνω πως είναι το καλύτερο θρίλερ των τελευταίων χρόνων, οχι όμως seven συμφωνώ με τον paredwse ιεροσυλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.