Προς το περιεχόμενο

Tαινιες που ειδατε προσφατα και σας εκαναν εντυπωση!(spoilers inside!)

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tελευταία ταινία που είδα και έπαθα πραγματικά πλάκα είναι το Saw.Μέσα σε 3 μέρες το έχω δεί δύο φορές και ψήνομαι και για τρίτη!!!Ταινιάρα!

Δημοσ.

καλα,σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι καλυτερο και απο το se7en...

ενταξει,αρκετα καλο για το ειδος του,κανα 7+/7,5 ειναι οτι πρεπει για το saw...(παντως,το ειδα το βραδυ στο δωματιο μου,3-5 το πρωι,με ακουστικα στα αυτια και δεν τρομοκρατηθηκα σε καμμια σκηνη!!!)

Δημοσ.
Tελευταία ταινία που είδα και έπαθα πραγματικά πλάκα είναι το Saw[/b'].Μέσα σε 3 μέρες το έχω δεί δύο φορές και ψήνομαι και για τρίτη!!!Ταινιάρα!

stin triti kaigesai!

Δημοσ.

Μα John δεν είναι horror η ταινία για να τρομοκρατηθείς...Έχει τέλεια σκηνοθεσία και πολύ έξυπνο τέλος και γενικά ψιλο-άρρωστο στυλάκι.Αυτά την κάνουν γαμώ τις ταινίες!

@Akujin, με βλέπω να καίγομαι σύντομα! :-P

Δημοσ.

μπορει να εχεις δικιο...παντως,αν και ειχε πολλη φρικη δε φρικαρα και τοσο πολυ....

εχει εξυπνο τελος αλλα εχει και καποιες τρυπες στο σεναριο....

ενταξει,βεβαια πολυ πρωτοτυπη και καθηλωτικη...

Δημοσ.

Σήμερα είδα την ταινία "The Jacket" με Adrien Brody και Keira Knightley (πιο όμορφη με καστανά μαλλιά). Μου θύμισε λιγάκι 12 monkeys όσον αφορά τον χρόνο (δεν λέω περισσότερα). Νομίζω ότι στην ταινία ταιρίαζει ένα 7/10.

Δημοσ.
μπορει να εχεις δικιο...παντως' date='αν και ειχε πολλη φρικη δε φρικαρα και τοσο πολυ....

εχει εξυπνο τελος αλλα εχει και καποιες τρυπες στο σεναριο....

ενταξει,βεβαια πολυ πρωτοτυπη και καθηλωτικη...[/quote']

Ποιές είναι οι τρύπες στο σενάριο?

Δημοσ.

SPOILERS SPOILERS SPOILERS SPOILERS

1)πως να μην καταλαβουν οτι ο τυπος ειναι ζωντανος και αναπνεει

2)πως τους προκαλουσε ηλεκτροσοκ και δεν καταλαβαιναν οτι κουνιοταν

Δημοσ.

kanw ena copy-paste apo ena message tou epote:

*************SPOILERS SPOILERS SPOILERS***************

συγνωμη αλλα οι τρυπες κανουν τη τρυπα του οζοντος να μοιαζει με κωλο βελονας!

α)τρεις ωρες και δεν ειδαν τον μαλακα να αναπνεει η να παταει τα κουμπια της ηλεκτροπληξιας...

β)ο παπαρας που επιασε τη γυναικα και το κοριτσακι, για στο γερο-ΔΙΑΟΛΟ δεν πηγαινε σε ενα νοσοκομειο να του κανουν δυο εξετασεις να του δωσουν αντιδοτο? Σε τεσσερεις ωρες ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ θα μπορουσαν να του κανουν ελεος!

γ)οταν σου λενε οτι μια καταχεσμενη λεκανη κρυβει κατι τι ειναι το πρωτο πραγμα που κανεις? Ρουφας το σκατονερο με καλαμακι για να την αδειασεις δεν σηκωνεις το καπακι απο το καζανακι...

δ)Ενας ανθρωπος με *καρκινο* στον εγγεφαλο, ξεκανε δυο ενοπλους αστυνομικους.Right on και η στρουμφιτα εμεινε εγγυος απο ιπποποταμο, το ρευμα για την ηλεκτροπληξια απο που διαολο ερχοταν?

3)πως περιμενε ο δολοφονος να κοιταξει την φωτογραφια πισω απο την φωτογραφια της κορης του καποιος απο τους δυο?

4)οταν δεν φτανεις κατι για 20 εκατοστα και εχεις ενα πριονι 60 εκατοστων στο χερι σου το λογικο ειναι να κοψεις το ποδι σου αντι να χρησημοποιησεις το πριονι για να φερεις πιο κοντα το αντικειμενο

**********ΕΝD SPOILERS END SPOILERS********************

Δημοσ.

βασικα,θυμαμαι αυτες τις τρυπες που εχει επισημανει ο epote αλλα θεωρω οτι ειναι αδικος ως προς την τανια αυτη...

SPOILERS!!!

διαφωνω βεβαια με την 4η τρυπα που αναφερει...δεν ηθελε να πιασει μονο το κινητο αλλα και το οπλο ωστε να σκοτωσει τον αλλο-οπως του ειχε πει να κανει ο ψυχακιας

επισης,μπορει να τραβηξε ασυναισθητα το καζανακι....

Δημοσ.

Be Cool 6/10.Συμπαθητικη συνεχεια του Get Shorty.Kαι καποιες αναφορες στο Pulp Fiction που ηταν εξυπνες προσθηκες.

Δημοσ.

Χτες είδα μια ταινία στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω τίτλο. Ηξερα μόνο τον Cristian Slayter που πρωταγωνιστεί. Βρήκα ότι ο τίτλος είναι "pump up the volume". Κοίταξα σε πρόγραμμα αλλά λόγω ώρας (αργα) προβολής την αναφέρουν απλά σαν ξένη ταινία. Καυτηριάζει τους ενήλικες, πρώην εφήβους του '60, υμνεί την εξέργεση, μιλάει για τη μοναξιά και τα πρότυπα συμπεριφοράς. Αρχές '90 και ένας έφηβος που έχει δυσκολία επικοινωνίας ξεκινάει μόνος του ένα ραδιοφωνικό σταθμό, που εκπέμπει από το υπόγειο του σπιτιου του. Ξαφνικά , με τη μουσική και τις ιδέες του αλλάζει τη ζωή μιας ολοκληρης πολιτείας και.. τη δική του. Σας θυμίζει κάτι; Την είδε κανείς; Αν ναι , ξέρετε ελληνικό τίτλο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...