alex_000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Sin City. Πως θα ξαναπάω σινεμά μετά απο τέτοια ταινία δεν ξέρω. Οτι και να δω θα μου φανει χάλια....
john1987 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 αμαν με το sin city...την εχω κατεβασει την ταινια και λεω να τη δω...μηπως ομως αξιζει πιο πολυ στο σινεμα?
konnak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Αν δεν την δεις στο σινεμά, μην τολμήσεις να πεις ότι δεν σου άρεσε Σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι λόγω της στιλιζαρισμένης φωτογραφίας της ταινίας, αυτό το πρωτότυπο άσπρο-μαύρο-γκρι-καφέ-... με τα έγχρωμα highlights, αυτήν την οπτική τελειότητα και απόλυτη κόμικ αισθητική, αξίζει με το παραπάνω (και πρέπει) να την δεις απλωμένη σε ένα πανί με πολλές ίντσες διαγώνιο...Πραγματικά, απ' τη μία λέω ότι δυστυχώς θα κάνει πολύ καιρό να βγει το DVD, απ' την άλλη σκέφτομαι πόσο "λίγη" θα μου φανεί σε οτιδήποτε κάτω των 35 ιντσών...
john1987 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 ε τωρα να σκασω ομως 7,5 για μια ταινια με τοσο κομικ αισθητικη χλωμο το κοβω...
theobabis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δυο ταινιες μετανιωσα που δεν τις ειδα στο σινεμα το τελευταιο καιρο. Το sin και το untergang. Θα σου προτεινα να τα σκασεις.
lalanis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δείτε σε dvd οπωσδήποτε το Team America World Police, from the creators of South Park!!!!
dim_b Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι λόγω της στιλιζαρισμένης φωτογραφίας της ταινίας, αυτό το πρωτότυπο άσπρο-μαύρο-γκρι-καφέ-... με τα έγχρωμα highlights, αυτήν την οπτική τελειότητα και απόλυτη κόμικ αισθητική, αξίζει με το παραπάνω (και πρέπει) να την δεις απλωμένη σε ένα πανί με πολλές ίντσες διαγώνιο...Πραγματικά, απ' τη μία λέω ότι δυστυχώς θα κάνει πολύ καιρό να βγει το DVD, απ' την άλλη σκέφτομαι πόσο "λίγη" θα μου φανεί σε οτιδήποτε κάτω των 35 ιντσών... Την είδα στο σινεμά (και μάλιστα στην καλύτερη αίθουσα του Village Park) και μερικές μέρες μετά την είδα ξανά σε 32άρα TV (από DVD με πολύ καλή ποιότητα). Στην τηλεόραση χάνει πάρα πολύ. Ακόμα και 100" να ήταν η οθόνη, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να δημιουργήσει την ίδια ατμόσφαιρα με την κινηματογραφική αίθουσα.
alex_000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Βγήκε σε DVD το sin city? Εγω βρήκα ενα κολλήτο που δεν την εχει δει και είναι ευκαιρία να ξανασκάσω τα 7 ευρώ .
dim_b Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Έχει βγει σε R1 και μου το είχε στείλει ένας "θείος" μερικές μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία.
john1987 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 λοιπον σημερα ειδα 2 ταινιες... amelie:πολυ καλη,ενας υμνος στη ζωη,στις μικρες απολαυσεις της και στον ερωτα...8/10 χαλαρα... blood simple:μεγαλη απογοητευση...5/10 υγ:οποιος θελει σχολιαζει...εξαλλου movie lounge ειναι εδω!
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 ειδα το The Island σημερα. χαλαρα παιρνει ενα 10ρακι απο εμενα.. αξιζει να την δειτε! εντυπωση μου εκανε η υποθεση του εργου, που ενταξει για να λεμε την αληθεια δεν απεχεια και πολυ απο την πραγματικοτητα. επισης η ψευδαισθηση που ειχαν ολοι για το νησι..
alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δεν είναι ανάγκη να το βάλεις σαν spoiler όλη η υποθεση της ταινίας αποκαλύπτεται στο τράιλερ LOL
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δεν είναι ανάγκη να το βάλεις σαν spoiler όλη η υποθεση της ταινίας αποκαλύπτεται στο τράιλερ LOL Lol,lol,lol.. ε ενταξει. να μην φωναζουν ορισμενοι εδω μεσα... παντως εγω απο το trailer αλλο πραμα νομιζα. οτι πηρε τον τιτλο νησι, επειδη εκει θα μενουν ολοι οι κλωνοι και θα ζουν παραδεισενια χωρις να γνωριζουν τιποτα.. βεβαια εκεινη την στιγμη δεν σκεφτηκα πως ειναι δυνατο να ζουνε παραδεισενια σε καποιο νησι, ενω θα εχουν κοστισει εκατομμυρια..;;
john1987 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 ρε λαζαρε αφου ολοι λενε οτι ειναι μετρια εσυ γιατι βαζεις 10?μηπως βαζεις ευκολα τα δεκαρια...?(οπως με kill bill και war of the worlds)
alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Lol' date='lol,lol.. ε ενταξει. να μην φωναζουν ορισμενοι εδω μεσα... παντως εγω απο το trailer αλλο πραμα νομιζα. οτι πηρε τον τιτλο νησι, επειδη εκει θα μενουν ολοι οι κλωνοι και θα ζουν παραδεισενια χωρις να γνωριζουν τιποτα.. βεβαια εκεινη την στιγμη δεν σκεφτηκα πως ειναι δυνατο να ζουνε παραδεισενια σε καποιο νησι, ενω θα εχουν κοστισει εκατομμυρια..;;[/quote'] Στο trailer λέει μεταξύ όλων των άλλων there is no island Μιλάμε δεν πάω να δώ αυτήν την ταινία γιατί δεν υπάρχει τιποτα που να μην ξέρω. Το τράιλερ τα λέει όλα .... ΤΙ ΑΘΛΙΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.