john1987 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 ειναι καιρος να ανοικτει ενα θεμα οπου ο καθενας θα μπορει να σχολιασει(θετικα η αρνητικα)μια ταινια που ειδε προσφατα και να συζητησει με τα αλλα μελη του insomnia για αυτην.... SPOILERS!SPOILERS!SPOILERS! ταινιες που ειδα προσφατα και μου εκαναν θετικη εντυπωση: the straight story(συγκινητικη ταινια,ευαισθητη,ωραια φωτογραφια...λιγο αργη ομως)-7,5/8,0 saw-καλο θριλερ-7,5! man on fire(πονταρει στην εκδικητικη βια λιγακι αλλα μου αρεσε αρκετα,φοβερος ο denzel,καλη η fanning ,στο τελος βουρκωσα!) batman begins(πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα!)-7,7 αρνητικη εντυπωση: mullholland drive(μου εσπασε τα .....νευρα για να καταλαβω τι γινοταν.δε λεω καλη σκηνοθεσια αλλα σπαστα@@@@@@) the machinist(βαρεθηκα,περιμενα περισσοτερα,καλη ερμηνεια απο bale-τοφαλος εγινε!)-6,9 war of the worlds(μεγαλη πατατα)-5,0 μονο για τα εφφε!
funkyshit Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 loipon mporei na sas ta exw !^%$!%@ me auth thn tainia teleutaia (ekana topic, ebala ss sto paixnidaki) alla den mporw tha to pw kai edw... Prokeitai gia to "Gegen die Wand" (http://www.imdb.com/title/tt0347048/) Drama germano-tourkikhs paragwghs.Eksairetikes ermhneies, katamaurh istoria kai mia skhnothesia pou xwris na einai gia seminario dinei thn atmosfaira akribws opws tha eprepe. Deite thn kai nomizw oti den tha xasete thn wra sas (ektos kai an miseite to drama opote meinete makria)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 molis eida to butterfly effect. Wraia tainia! Se krataei apo thn arxh mexri to telos. Tipota parapanw bebaia. To klasiko 7araki! (ta 8aria einai gia polu e3airetikes tainies, enw ta 9 kai 10 einai gia ta aristourghmata).
john1987 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 gia mena to batterfly effect einai gia kana 7,5/8-
magma Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Ταινίες που είδα πρόσφατα και με ενθουσίασαν The Edukators (οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες) Team America Sin City (duh:)) Anchorman - the legend of Ron Burgundy (lol) Ταινίες που είδα και μου άρεσαν (αλλά περίμενα κάτι παραπάνω) Γυρίστε το Γαλαξία με οτωστόπ Bloody Sunday (οχι τόσο σαν ταινία, όσο το ιστορικό γεγονός στο οποίο αναφέρεται) The Cotton Club (αυτή απλά μου άρεσε, δεν περίμενα κάτι παραπάνω) About Schimdt (ίσως δεν μπόρεσα να ταυτιστώ με το ηλικιακό target group)
Akujin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 ala ''movie lounge'' pou legame, e john? egw auta pu eida prosfata einai woody allen+sto sxetiko topic parathetw my views. otan dw kati mi-woodyalleniko, tha postarw! cheers! mallon perasa na pw ena geia sto new topic then, hehe
mert Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Ταινιες που ειδα προσφατα και μου αρεσαν The Life Aquatic with Steve Zissou Συμπαθητικο και συγκινητικο(για μενα) αλλα μερικες φορες σε προβληματιζει(βεβαια ταινια του Anderson οποτε ειναι λογικο) και σε κουραζει,πολυ καλος ο Marrey. Unforgiven κλασικο western που βαδιζει στα κλασικα spaghetti western του Leone κτλ(φαινεται πως ο Eastwood σαφως εππηρεαστηκε αφου στα περισοτερα επαιζε) με καταπληκτικη φωτογραφια και ερμηνειες. ειναι και αλλες αν ειναι θα ποσταρω αυριο :smile:
Akujin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 egw eimai fan tou Wes otan eida to life aquatic sto village, itan kai kati kafroi mesa kai den tin euxaristithika katholou tin tainia. otan tin eida irema spiti mou me dvd prin vdomades, tin ektimisa mia xara, to euxaristithika kai gelasa. ti sou kanei to perivallon! Wes4ever!...
Panathachamp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 egw eimai fan tou Wes otan eida to life aquatic sto village' date=' itan kai kati kafroi mesa kai den tin euxaristithika katholou tin tainia. otan tin eida irema spiti mou me dvd prin vdomades, tin ektimisa mia xara, to euxaristithika kai gelasa. ti sou kanei to perivallon! Wes4ever!...[/quote'] +1 για τον Anderson,ίσως να μην με ενθουσίασε ιδιαίτερα το Bottle Rocket,αλλά Rushmore,Royal Tennenbaums κορυφαία,ενώ δεν έχω δει ακόμα το Aquatic.
hexenlord Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 και εγω σας τα εχω πρηξει με την συγκεκριμενη ταινια,αλλα την βρηκα απλα απιστευτη. Μιλαω για το the descent.πολυ βιαιη ατμοσφαιρα, επιτελους οχι αισιο τελος,πολυ gore,καλη σκηνοθεσια. Ειναι ο τυπος που ειχε γυρισει το Dog Soldiers Για το οποιο σε ενα 7even moυ ειχε πει πωλητης (κοιτωντας την ταινια δηθεν με απορια και απαξιωση) -Φιλε, εισαι ο πρωτος που την νοικιαζει. Επισης ασχετο, αλλα αναμαινεται το Dog soldiers 2.
mert Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Με την καλη ενοια εννοω οτι ειναι ταινια του Wes.Ναι το περιβαλον ειναι σημαντικο στα Lotr να δεις τι καφριλα υπηρχε και γενικα στις blockbuster ταινιες βγαινουν ολα τα παιδια των multipex και ξεσαλωνουν.
Akujin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 peirazei na grafoume sto topic +tainies pou mas apogoiteusan kiolas?? an nai, tote to shreq2. oxi oti to 1 me eixe ksetrelanei alla den kserw den to xarika katholou, what's the fuss?!! px. to monster's inc mou eixe fanei poly pio endiaferon
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 peirazei na grafoume sto topic +tainies pou mas apogoiteusan kiolas?? an nai' date=' tote to shreq2. oxi oti to 1 me eixe ksetrelanei alla den kserw den to xarika katholou, what's the fuss?!! px. to monster's inc mou eixe fanei poly pio endiaferon[/quote'] NOOOO!! Πάει η ομογουστίαση! Ωραίο ήταν βρε το Shrek2. Περίεργο, θα ήμουν σίγουρος ότι θα σου άρεσε αυτό το χιούμορ. SPOILERS Ένα παραμύθι όπου αντιστρέφονται τα πάντα; Φοβερή ιδέα! Ίσως παραείχες ανεβασμένες τις ελπίδες σου, γι'αυτό δε σου άρεσε. Βασικά, το όλο θέμα με τα δύο shrek, είναι ότι έχουν κάπως ενήλικο χιούμορ. Δηλαδή, στο τραγούδι με την "καλή" νεράιδα, που τραγουδάει "to get the prince, with the sexy touch" (έτσι γράφεται; Τέλος πάντων, σημαίνει κωλαράκι), υποτίθεται ότι είναι για παιδιά; Ή που κάνουν παρωδία το cops, μόνο που η εκπομπή λέγεται knights; Εγώ λύθηκα εκει πέρα! Spoilers end Αν και συμφωνώ ότι δεν συγκρίνεται με Monsters, Ice Age και κυρίως Finding Nemo (Best of the best!). Τέλος πάντων, υποπτεύομαι και από το "what's the fuss", ότι είχες ανεβασμένες ελπίδες και σε απογοήτευσε. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να μου αρέσει, οπότε ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Αν και παραδέχομαι ότι την έχω ξεχάσει την ταινία τώρα πια. Δεν είναι και κάτι που θα σου μείνει είναι η αλήθεια, όπως τα άλλα που προανέφερα.
john1987 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Akujin:ακριβως...movie lounge.... θα δω το mean creek σημερα ελπιζω και θα σας πω... (μα καλα βλεπεται το shrek?)
asxeth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 (μα καλα βλεπεται το shrek?) Γιατίιιιιιι; Μια χαρά είναι το Shrek! Ανατρεπτικό, διασκεδαστικό… από τα καλύτερα του είδους του. (Για το πρώτο μιλάω. Το δεύτερο δεν το έχω δει ακόμη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.