Πέτρος Σ. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Εγώ παιδιά δούλεψα σε ένα άλλο φιλαράκι ένα plextor και το 3540 στο σπίτι και το plextor θα έλεγα πως είναι καλύτερο. Τώρα θα μου πείτε πως η τιμή είναι διπλάσια απο ότι το NEC αλλά βλέπετε εκεί πληρώνεις τα περισσότερα για την επιγραφή PLEXTOR. Κι εγώ τώρα δεν έχω DVD Recorder και αφού το θέμα ανοίχτηκε να σας ρωτήσω ποιο απο τα 3 που έχω στο νού μου είναι το καλήτερο. Μόνο θα σας παρακαλούσα να μην βλέπετε καθόλου τα χρήματα παρα μόνο την ποιότητα που γράφει τα δισκάκια CD/DVD και την ανάγνωση. 1)Plextor 716A retail 2)Pioneer 109D bulk 3)NEC ND3540 bulk
Πέτρος Σ. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Ναι η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει καλά λόγια για την Pioneer και είδα πως η τιμή του Recorder είναι πάρα πολύ καλή. Κανένας άλλο που να θέλει να πεί κι αυτός την γνώμη του;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Εχω το nec3520 εδω και 6-7 μηνες και δεν παρουσιασε κανενα προβλημα. Αν παλι θελεις να αγορασεις pioneer μην ασχολεισαι πλεον με το 109D. Εχει βγει επομενο μοντελο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326694
Πέτρος Σ. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Όχι ρε παιδιά δεν είναι το θέμα μου για το αν θέλω να αγοράσω NEC Plextor ή Pioneer. Το θέμα μου είναι ποιο απο τα μοντέλα είναι καλύτερο ΑΛΛΑ δεν θέλω να δείτε την τιμή του καθενός. Το μόνο κριτίριο θα είναι η ποιότητα του και όχι η τιμή του.
greeneye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 apo poiothta me diafora kalifaio ine to plextor 716 (me firmware 1.08
redxaris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 και εμενα μια ψησος στο nec 3540A το εχω κανενα μηνα και ειμαι υπερευχαριστημενος και σε cd-r και σε dvd-r καψιμο!!
AfterForever Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Εγώ πάντως έχω το LG και είναι μια χαρά ταχύ-ταχύ και δε μου' χει κάψει ποτέ τίποτα. Ντάξει το' χω μόνο μια βδομάδα αλλά έχω γράψει πράγμα, δε μπορώ να πω. Εδώ που τα λέμε είναι το μόνο με 2 χρόνια εγγύηση για την τιμή του, γι' αυτό άλλωστε και το διάλεξα.
sash Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 plextor αν έχεις τα λεφτά. 8ΜΒ buffer, δεν πέφτει ό,τι και να κάνεις. 2 χρόνια door2door εγγύηση
Πέτρος Σ. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 sash με βλέπω για εκεί. το NEC που είχα ρε παιδιά έπαιζε το Media Player και εκεί που έδειχνε το Buffer γωνάτιζε. Ξέρει κανένας πόσο πάει απο Diskimpex ρε παιδιά γιατί εκεί που βγάζει τις τιμές στα μηχανήματα βγάζει κάτι άλλα πράματα. Πάντως το NEC ξέρω πως είναι καλό αλλά όχι και τόσο όσο θα ήθελα. Γράφω πολλά DVD ανάλογα με την ημέρα και για το μαγαζί και για φίλους, ε και καμια ταινία για εμένα κι έτσι θέλω κάτι καλό και ποιοτηκό.
sash Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 sash με βλέπω για εκεί.το NEC που είχα ρε παιδιά έπαιζε το Media Player και εκεί που έδειχνε το Buffer γωνάτιζε. Ξέρει κανένας πόσο πάει απο Diskimpex ρε παιδιά γιατί εκεί που βγάζει τις τιμές στα μηχανήματα βγάζει κάτι άλλα πράματα. Πάντως το NEC ξέρω πως είναι καλό αλλά όχι και τόσο όσο θα ήθελα. Γράφω πολλά DVD ανάλογα με την ημέρα και για το μαγαζί και για φίλους' date=' ε και καμια ταινία για εμένα κι έτσι θέλω κάτι καλό και ποιοτηκό.[/quote'] έχω και τα δύο, και το 3540 και το 716. Καμία σχέση, σαφώς ανώτερο το 716
gerontas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Ενα NEC 2500 ("αναβαθμισμένο" σε 2510) που είχα κάποτε, δουλεύει ακόμη άψογα σε μηχάνημα φίλου και είμαι ο τελευταίος που θα πεί κάτι κακό για την εταιρεία. Αλλωστε το βασικό τους μειονέκτημα (κακή απόδοση σαν readers) μάλλον ξεπεράστηκε με το 3540. Ωστόσο, άλλη σιγουριά νοιώθω με τα Plextor και την διετή εγγύηση, ειδικά όταν πρέπει να γράψω μαζικά κάμποσα αντίγραφα το ένα μετά το άλλο. Τώρα για τα Pioneer, έχω άριστες εντυπώσεις από το reader 106, αλλά μην μπλέξεις με την Intersys. Οπως σε βλέπω να συγχίζεσαι όταν πάει κάτι στραβά με το e-shop, αν (ό μη γένοιτο) μπλέξεις με τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, δεν γλυτώνεις το έμφραγμα.
sash Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 έχω και 716 και 3540. Είχα και 3500 και τα έφτυσε. Φίλος μου που πήρε (μαζί με μένα) το 716, το έκανε RMA γιατι τα έπαιξε. Από θέμα αξιοπιστίας δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ποιό είναι το καλύτερο. Αυτό που μπορώ να πώ είναι οτι το 716 γράφει ποιό ποιοτικά (γράφει άψογα, διαβάζει άψογα, ελέγχει λάθη, κάνει bitsetting με το original firmware), έχει 8ΜΒ buffer (μέγιστης σημασίας) και έχει 2 χρόνια door2door εγγύηση. Το 3540 είναι πιο γρήγορο, κάνει πολύ καλές εγγραφές και είναι πιο αναλώσιμο(=αν σου χαλάσει το plextor κλαίς, αν σου χαλάσει το 3540 χαίρεσαι γιατί θα πάρεις το 3550). Όσο για τον φίλο που μίλησε για τα 8 firmware updates του plextor να πώ απλά οτι το writing strategy είναι ίδιο από το 1.05 (ίσως και από το 1.04u). Γνώμη μου είναι να πάρεις το 716 αν θές ποιοτικές εγγραφές και έχεις ήδη dvdrom, και να πάρεις το 3540 δεν έχεις dvdrom.
Stratos2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μαλλον αξιολογειται ΟΤΙ εχει πληρωσει ο καθενας???????????? ΧΜΜΜ το λεω γιατι ακουω για κατι Firmware κτλ κτλ Λοιπον μια "μικρη" ερευνα αγορας ΛΕΕΙ NEC 3540 και αμεσος μετα PIONEER 110D. Τα υπολοιπα ειναι περιττα και θα ελεγα πως συμφωνω με τον sash.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Στο PC μου έχω ένα DVD-Rom της Plextor και όπως βλέπω θα πάρω κι ένα DVD-RW της Plextor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.