Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα σε παλιό Athlon

pananag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν Athlon 1700+ πάνω σε μια QDI Kinetiz 7E (Slot A).Ύπάρχουν ψύκτρες στην αγορά γι αυτόν ή τον έχουν φάει τα χρόνια?...Αν ναι, τι προτείνετε (κυρίως ενδιαφέρομαι για τον θόρυβο).

• Super Moderators
Δημοσ.

h SI-97 (opws kai h SP-97) den einai mexri 92aria fans?

kata ta alla oi 2 psyktres pou anaferame einai mia xara :D (h prwth alouminenia h deuterh mesa sthn paren8esh xalkinh :D )

Δημοσ.

Ένα οποιοδήποτε ανεμιστηράκι 12 cm κάνει;(με ενδιαφέρει να είναι αθόρυβο).Πώς μπορώ να ξέρω αν ένα ανεμιστηράκι θα ταιριάζει στην ήδη υπάρχουσα ψύκτρα μου;

Δημοσ.

Εδώ και 2 βδομάδες έχω την GIGABYTE 3D ROCKET COOLER και δηλώνω υπερευχαριστημένος!!!

PER.650205.jpg

Πρώτον είναι universal οπότε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στο μέλλον.

Δεύτερον είναι πολύ αποτελεσματική (έριξε την θερμοκρασία του Athlon XP2800-Barton από 62C σε 47C).

Tρίτον είναι σχετικά οικονομική (μόνο 31?).

Το μόνο κακό είναι ότι είναι λίγο ζόρικη στην εγκατάσταση.

Συνοδεύεται και από ρυθμιστή στροφών...

Δημοσ.

-Στην SI-97 δοκίμασα και έβαλα 120άριδες ανεμιστήρες της YS-Tech, με τα πιαστράκια για τον 90άρι. Μάλιστα, ο ένας ήταν 120x120x25 και ο άλλος 120x120x38 και δεν έιχα κανένα πρόβλημα (ο μεγάλος ήταν από την Computer Data, YS-TECH "FD121238HS", 2800 rpm, 125 cfm, μεγάλη φασαρία).

-Την πρώτη φορά τον είχα δοκιμάσει όπως ήταν ενώ μετά του έκοψα, με ένα απλό κοπίδι, τις μύτες που έχει στα φτερά, για να εφάπτεται καλύτερα ο ανεμιστήρας. Το κουτί μου είναι αρκετά μεγάλο (full-tower της Lian-Li)

- Ο λόγος που προτίμησα την SI-97 ήταν λόγο του βάρους (είναι πιο ελαφριά από τα λοιπά μοντέλα πχ SP...) και λόγο του μεγέθους της βάσης της που είναι αρκετά μικρό και δεν ακουμπά πουθενά αλλού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...