Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 http://www.imdb.com/title/tt0402399/ Με ενδιαφέρον θέμα θα καταπιαστεί ο δημιουργός της Λεπτής Κόκκινης Γραμμής! Όποιος ανακαλύψει λεπτομέρειες για την ταινία να ποστάρει αμέσως! Βλέπω το όνομα του Christian Bale πάντως στο καστ...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 http://www.thenewworldmovie.com/ Η επίσημη σελίδα της ταινίας! Έχει πολύ όμορφες φωτογραφίες (καλά η ταινία νομίζω ότι θα γ@μ@ει), και αρκετές πληροφορίες. Δείτε το βιογραφικό του Τέρενς Μάλικ να γελάσετε (σε σχέση με τα βιογραφικά των υπόλοιπων). Πολύ σεμνότητα βρε παιδί μου ο άνθρωπος...
dim_b Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Εγώ δυστυχώς είδα το όνομα του Colin Farell στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Εγώ δυστυχώς είδα το όνομα του Colin Farell στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το είδα και γω, αλλά προσπάθησα να μην μειώσω τον ενθουσιασμό μου... Πάντως το :-? είναι γεγονός... Αν και για να είμαι ειλικρινής, μόνο σε μια ταινία τον έχω δει, αλλά μου φάνηκε χωρίς δυνατότητες ηθοποιός. Και μάλλον έχω δίκιο. Τέλος πάντων, θα έχει ωραίες εικόνες. By the way, αυτήν που παίζει την Ποκαχόντας την είδες; Είναι πανέμορφη. Έχει και τρέιλερ στο site.
john1987 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 giati o colin farrel mia xara h8opoios den einai?exei dei kaneis to alexander? mono to phone booth nomizw exw dei me farel kai sigoura ena allo pou de 8ymamai...
mert Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Enta3ei o typos den paizetai mia tainia sta tessera xronia kai panta aristoyrghma.H anamonh gia tainia toy Mallick a3izei kai me to parapanw.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Enta3ei o typos den paizetai mia tainia sta tessera xronia kai panta aristoyrghma.H anamonh gia tainia toy Mallick a3izei kai me to parapanw. Τι κάθε τέσσερα; Πριν την λεπτή κόκκινη γραμμή είχε 20 (!) χρόνια να κάνει ταινία. Το περίεργο (λέμε τώρα) είναι ότι έτρεξαν όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου να παίξουν στην ταινία του (και μάλιστα πολλοί για ελάχιστη ώρα). Δεν έχω δει τις δύο παλιές του και τις ψάχνω παντού. Δεν τις βρίσκω με τίποτα. Όποιος έχει κάτι υπ'όψη του ας μου κάνει pm (μην χαλάσουμε το τόπικ που αφορά τη νέα του ταινία)
Akujin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 why oh why not Bale to star in this??........
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 To Badlands το έχω σε DVD περιοχής 1. Και; Και; Είναι καταπλήκτικό; Ε; Ε; Πες τα όλα εδώ και τώρα! Βασικά θέλω πολύ να δω το Days of Heaven, γιατί παρόλο που πρωταγωνστεί ο Richard Gere (μπλιάχ!), διάβασα στα σχόλια του imdb, ότι έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου εκείνη την ώρα που ξημερώνει (ή νυχτώνει), όπου ο ουρανός φωτίζεται, αλλά δεν έχει βγει (ή χαθεί) ο ήλιος ακόμα. Το χρώμα που παίρνει εκείνη την ώρα ο ουρανός (όταν ξημερώνει μόνο, γιατί όταν νυχτώνει δεν είναι το ίδιο) το λατρεύω! Είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου!!
john1987 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 μπραβο μανωλη,μου υπενθυμιζεις τα ωραια κι απλα πραγματα στη ζωη.... παντως,η λεπτη κοκκινη γραμμη ελεγε πολυ! καμμια αλλη απο τον ιδιο σκηνοθετη προτεινετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 μπραβο μανωλη,μου υπενθυμιζεις τα ωραια κι απλα πραγματα στη ζωη.... E, όχι και απλά πράγματα! Μιλάμε για αριστούργημα! Συγχαρητήρια στο δημιουργό. Δυστυχώς ο Malick δεν έχει γυρίσει πολλές ταινίες. Όπως είπαμε και πριν, πριν την ΛΚΓ είχε κάνει 20 χρόνια να γυρίσει ταινία. Αυτές οι δύο που αναφέραμε πρέπει να είναι οι μόνες άλλες που έχει κάνει και προφανώς, αφού ήταν αρκετές για να τον κάνουν διάσημο, πρέπει να είναι εκπληκτικές. Δεν τις έχω δει όμως. Dim_b παρουσιάσου στην αναφορά και πες τα όλα!
dim_b Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Και; Και; Είναι καταπλήκτικό; Ε; Ε; Πες τα όλα εδώ και τώρα! Την είχα δει πριν από χρόνια και δεν τη θυμάμαι πολύ καλά (πρέπει να την ξαναδώ και αυτή κάποια στιγμή). Μου άρεσε, αλλά όχι όσο το "Thin Red Line".
mert Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Ουπς λαθος μου.Παιζει ο Collin αλλα τον πλαισιωνουν τοσοι καλυτεροι ηθοποιοι που τα ματια μας θα στραφουν αλου αλλα και απο την αλλη ειναι πρωταγωνιστης οποτε..
iridakigr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μόλις είδα το New World με τον Colin Farrell. Ένας θεός ξέρει πως έντεξα τόσες ώρες... Είναι από τις πιο βαρετές ταινίες που έχω δει. Η υπόθεση κυλάει πολύ αργά. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ταινίας αποτελείται από πλάνα με ωραία τοπία. Αν δεν είστε φυσιολάτρεις, δεν σας τη συνηστώ.. Μεταφέρεται εδώ από το topic των κριτικών. Αν θέλεις να κάνεις κριτική, πρέπει να γράψεις κάτι παραπάνω από αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.