Sadako Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Να ρωτήσω κάτι για όποιους έχουν παίξει το Silent Hill 2. Επειδή το παίζω πρώτη φορά, και για να πω την αλήθεια επειδή δε μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση όταν το έβαλα, είπα απλά να το τελειώσω, έβαλα το ευκολότερο επίπεδο και στους γρίφους και στο άλλο το action level. Δε γουστάρω να παιδεύομαι με τους σκοτωμούς, αλλά σκέφτομαι μήπως δεν έκανα καλά που έβαλα το πιο εύκολο επίπεδο στα puzzle. Αν αποφασίσω να το ξαναπαίξω μετά(που απο μόνο του είναι λίγο πολύ απίθανο, σπάνια έχω παίξει το ίδιο παιχνίδι 2 φορές) με διαφορετικό level θα είναι οι ίδιοι γρίφοι απλά θα μου τους δίνει διαφορετικά? Γιατί τότε τι ενδιαφέρον έχει αν εγώ έχω ήδη την απάντηση απο την πρώτη φορά που το έπαιξα?? Ή μήπως έχει και επιπλεόν γρίφους?? υπάρχει τρόπος (έστω με κάποιο patch ή hack), να αλλάξω το επίπεδο των γρίφων ενώ έχω ήδη αρχίσει παιχνίδι? Γιατί βαριέμαι να το ξαναπαίζω απο την αρχή. Όχι ότι το έχω προχωρήσει και ΠΑΡΑ πολύ, μόλις μπήκα στο νοσοκομείο, αλλά πάλι, χάνεις πολύ χρόνο στις μετακινήσεις..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 nomizo oti allazei o arithmos ton saves pou boreis na kaneis ...
MariaTs. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Μάλλον παίζεις το παιχνίδι για τον υπολογιστή! Δεν μπορείς να αλλάξεις το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού. Όταν το κάνεις με το άνοιγμα τότε ξαναρχίζεις απ'την αρχή! Οι γρίφοι όντως γίνονται πιο δύσκολοι όταν αλλάζεις το επίπεδο δυσκολίας. Και πίστεψέ με, μόνο με οδηγό θα μπορέσεις να τους καταφέρεις!
Sadako Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Ε ναι, είπα μήπως με κανένα patch ή hack μπορούσα να πειράξω κάποιο savegame και να βάλω έστω στο μέτριο επίπεδο τους γρίφους. Γιατί τώρα μου τους δίνει όλους στο πιάτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.