harrkou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 [Γτ ολα στα ubuntu μου βγαζουν την ψυχη μεχρι να λειτουργησουν??? #^$^&%^^] Τωρα που γκρινιαξα και ησυχασα, εχει αλλαξει κατι με τον theme manager? Δν τον εχω στο system ενω το terminal δεν αναγνωριζει καμια απο τις σχετικες εντολες που βρισκω στα διαφορα fora...Μηπως εχει κανα κολπακι να αλλαξω το θεμα και το φοντο [αμαν τα σιχαθηκε η ψυχη μου τοσους μηνες τωρα] χωρις το διαολεμενο τον manager??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Πως θα κάνω το gnome σε kde??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 @teo18 Σε ποια διανομη θες να εγκαταστησεις kde? Δεν "μετατρεπεις" το ενα περιβαλλον στο αλλο, "gnome σε kde" οπως ειπες, απλα κανεις εγκατασταση το αλλο και μπαινεις σε αυτο απο την οθονη του login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Έχω ubuntu 8.10 με gnome. Πρέπει να κατεβάσω kubuntu για να έχω γραφικό περιβάλλον kde; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Οχι, το πηγες πολυ μακρια... Αν θες το πληρες kde που ειναι πακετο με ολα τα προγραμματα που το απαρτιζουν πχ k3b, kopete, konqueror, k-παιχνιδια κλπ >sudo apt-get install kde αλλα αν θες μονο τα βασικα πχ το panel, τον konqueror και 2-3 ακομα βασικα προγραμματακια >sudo apt-get install kde-core Κανεις logout, πατας το κουμπι Session στην οθονη του login, επιλεγεις kde και εισαι μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ jim! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:54 ---------- Πως θα εγκαταστήσω themes για icons?????? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:53 ---------- Κανείς ρε παιδιά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ jim!Πως θα εγκαταστήσω themes για icons??????Κανείς ρε παιδιά;;; http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=4100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Παιδιά έχω βάλει ένα θέμα icon και δεν μου βγαίνει με τίποτα το σωτό εικονίδιο του network, το tray icon εννοώ.Με ethernet είμαι συνδεμένος. Λογικά αυτό είναι το connection established? Ποιο εικονίδιο πρέπει να αλλάξω? Έχω αλλάξει ότι έχει σχέση με network αλλά μου βγαίνει πάλι το παλιό. Σε ubuntu 9.04 είμαι και το θέμα μου αυτό http://www.gnome-look.org/content/show.php/SimplyGrey?content=93674 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.