karas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 'Οταν βγάζω το ερωτηματικο μπροστά απο τη γραμμή : >extension=php_openssl.dll του php.ini, ο apache βγαζει το μήνυμα: >unable to load dynamic library I:\EasyPHP1-8\php\extensions\php_openssl.dll' -Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη μονάδα Στο path (στο php.ini) έχω βάλει την γραμμή: >extension_dir = "I:\EasyPHP1-8\php\extensions\" Πού είναι το λάθος και δεν φορτώνεται αυτό το .dll ; Σημείωση: Αυτό το dll χρειάζεται για να δουλέψει το mod (του phpbb) limit_image_width. Όταν πάω στο ACP του phpbb μου γράφει openSSL extension loaded <----Unavailable με κόκκινα γράμματα Load the openssl.dll extension in your php.ini
Dikemou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Πού είναι το λάθος και δεν φορτώνεται αυτό το .dll ; sou leei akrivos pou einai to lathos.... iparxei to dll sto sigekrimeno path?
vatraxious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά έκανες restart τον apache μετά τις αλλαγές στο php.ini?
afflux Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 δεν ξέρω αν είναι για την EasyPHP αλλά για αυτήν από το php.net In order to enable this module on a Windows environment, you must copy libeay32.dll from the DLL folder of the PHP/Win32 binary package to the SYSTEM32 folder of your windows machine. (Ex: C:\WINNT\SYSTEM32 or C:\WINDOWS\SYSTEM32)
karas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 δεν ξέρω αν είναι για την EasyPHP αλλά για αυτήν από το php.net In order to enable this module on a Windows environment' date=' you must copy libeay32.dll from the DLL folder of the PHP/Win32 binary package to the SYSTEM32 folder of your windows machine. (Ex: C:\WINNT\SYSTEM32 or C:\WINDOWS\SYSTEM32)[/quote'] Nai ταχω δοκιμάσει αυτά Τα βρήκα σε posts στο internet
karas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 sou leei akrivos pou einai to lathos....iparxei to dll sto sigekrimeno path? Nai φ'ιλε υπάρχει...
afflux Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 έχεις φορτώσει άλλα modules; αν δεν φορτώνει κανένα μήπως πρέπει να δώσεις δικαιώματα read & execute στο φάκελο με τα modules;
Filter Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέσα στο folder της PHP θα βρείς ένα άλλο folder με το όνομα dll κάνε ένα copy τα dll και ρίξτα στο φάκελο system32 που είναι μέσα στον folder WINDOWS ! Κάντα επίσης ένα paste και στο φάκελο system ! Μετά κάνε ένα restart το pc σου και λογικά θα δουλέψει αυτό που θέλεις. Τώρα αν χρησιμοποείς κάποιο έτοιμο πρόγραμμα που περναέι αυτόματα PHP,MYSQL,APACHE στο pc δεν έχει πάντα όλα τα dll μέσα, οπότε κατέβασε καλύτερα την php ξεχωριστά και κάντην extract στο φάκελο της PHP κάνε copy και το php.ini-recommended στο φάκελο των Windows. Σβήσε ή κάνε rename το παλιό και κάνε rename το καινούργιο από php.ini-recommended σε php.ini μετά ξανα κάνε τις ρυθμίσεις που θέλεις και τέλος restart το pc και τον Apache.
karas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέσα στο folder της PHP θα βρείς ένα άλλο folder με το όνομα dll κάνε ένα copy τα dll και ρίξτα στο φάκελο system32 που είναι μέσα στον folder WINDOWS ! Κάντα επίσης ένα paste και στο φάκελο system ! Μετά κάνε ένα restart το pc σου και λογικά θα δουλέψει αυτό που θέλεις. Δεν υπάρχει φάκελος με το όνομα "dll" . Ο φάκελλος μάλλον που εννοείς πρέπει να είναι ο "extensions" . Αυτός έχει μέσα όλα τα .dll αρχεία
karas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Tα έβαλα ολα τα dll και στους δυο φακέλους των windows αλλά πάλι μου βγαζει το ίδιο μηνυμα
Filter Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Όχι εγώ καλά το είπα !! Αν δεν έχει φάκελο .dll κατέβασε την version της php που θέλεις από το http://www.php.net και κάνε ότι είπα από πάνω. Δηλαδή : κατέβασε την php ξεχωριστά και κάντην extract στο φάκελο της PHP κάνε copy και το php.ini-recommended στο φάκελο των Windows. Σβήσε ή κάνε rename το παλιό και κάνε rename το καινούργιο από php.ini-recommended σε php.ini μετά ξανα κάνε τις ρυθμίσεις που θέλεις και τέλος restart το pc και τον Apache.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.