karas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Έχω εγκαταστήσει ένα phpbb φόρουμ και έχω εγκαταστήσει το mod "Attachment Mod". Όταν πάω να βάλω ένα attachement σε ένα μήνυμα, όταν αυτό είναι εικόνα φορτώνεται κανονικά, ενώ όταν είναι mp3 τότε μου βγάζει είτε το μήνυμα "Tried to upload empty file" είτε το μήνυμα "Δεν προσδιορίσθηκε η μέθοδος της Δημοσίευσης". Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το λάθος αφού έχω πάει στο ACP και δεν βρίσκω να έχω κάνει κάτι λάθος . Μήπως έχει συμβεί και σε σας αυτό και έχετε λύσει το πρόβλημα; Οποιαδήποτε παρατήρηση ή συμβουλή θά είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ !!! ΥΓ. Άν θέλετε σας λέω και ποιο είναι το φορουμ για να ερθετε να κάνετε εγγραφή και να δείτε και σεις αυτό το πρόβλημα.
karas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Εντάξει παιδιά το πρόβλημα λύθηκε και η λύση ήταν πολύ απλή τελικά: είχα ξεχάσει να αλλάξω την τιμή του upload_max_filesize μέσα στο php.ini. Ήταν μόλις 2Μ και την άλλαξα. Επίσης μεγάλωσα λίγο και το max_execution_time.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.