sidchris Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 μετα την αγορα πηγα να περασω τα windows xp pro με sp2 και οταν τα φορτωνα με πετουσε μπλε οθονες!Διαβασα στο e-shop οτι υπαρχει αυτου του ειδους η ασυμβατοτητα.παντος στο site της μητρικης δεν αναφερει τιποτα.εχει κανεις παρατηρησει τιποτα για αυτο?θαθελα τα φωτα σας....
k_w_t Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 δοκιμασε να κανεις εγκατασταση με μια μονο μνημη και μετα βαλε και την δευτερη μου εχει τυχει και μενα να βγαζει μπλε οθονες στο setup
Hector Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ της Motherboard σου και όλων των μνημών που είναι Value Ram κτλ. Αν έχεις Kingston Value Ram τότε φοβάμαι ότι έχεις πρόβλημα συμβατότητας. Έχω την ίδια μητρική με σένα αλλά ευτυχώς έμαθα για την ασυμβατότητα και πήρα πιο καλές (και ακριβές) μνήμες και το απέφυγα ευτυχώς. Πήγαινε της μν΄ημες στο μαγαζί που τις πήρες και ζήτησε να σου τις αλλάξουν με άλλες καλύτερες της επιλογής σου. Αν πάς στο site της DFI λέει με ποιές μνήμες είναι συμβατό το mobo και οι Kingston Value Ram δεν είναι μέσα σε αυτές. Έχει ξαναειπωθεί το πρόβλημα αυτό στο forum οπότε αν ψάξεις θα το βρείς σίγουρα. Καλή συνέχεια.
winmik2kx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Πάντως η SLI-DR μου δεν συνεργάζεται ούτε με τις Hyper-X, συγκεκριμένα KHX3500K2. Δεν έχω δοκιμάσει και τα άπειρα bios βέβαια, αλλά ο περισσότερος κόσμος έχει προβλήματα με Dfi + Kingston ...
Tsunami Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά αυτό δεν είναι ξεφτίλα?Οι Value Ram είναι οι πιο γνωστές φτηνές και ευρέως διαδεδομένες μνήμες.Το θεωρώ ξεφτίλα να μην είναι συμβατή η dfi με αυτές...
Dark_son20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 den ftiaxtike gia na exei value ram afto to mobo pano pia value aloste tha antexe ta 4+ Volt edo iparxoun mnimes pou ftiaxnonte mono kai mono gia afto to modelo... ego tin exw me hyperX KHX3200A kai exw dei mexri 265 sta 3.2v (na pigene kai o mpanana winnie mou kala tha itan )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Tsunami h DFI vgazei mobos pou spernoun se overclocking...Value Ram kai overclocking kata kanona den ta pane kala...ara poios o logos na pareis Value Ram afou pas gia overclocking h poios o logos na pareis DFI afou den pas?
phovos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Εχουμε πει πολλές φορες εδω μεσα ότι το DFI δεν ειναι για τον μεσο χρήστη που θελει να μπαινει με το pc του στο ιντερνετ και να παιζει παχνιδάκια...Το DFI ειναι εργαλείο για overclock.Αν μου λέγανε ότι δεν ειναι συμβατή με BH/UTT tccd τοτε θα στραβωνα...αλλά για τις kingston value δε μου καιγεται καρφί γιατι η μητρική δε φτιαχτηκε για να φοραει τετοιες μνημες. Ειναι ιδιοτροπη μητρική αλλά αν καταφέρεις να τη ρυθμίσεις σωστα τότε πραγματικά ΠΕΤΑΕΙ... Υ.Γ Hector εχει πρόβλημα με τις kingston αλλά παιρνει κανονικά τις twinmos + Geil value
Hector Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Εχουμε πει πολλές φορες εδω μεσα ότι το DFI δεν ειναι για τον μεσο χρήστη που θελει να μπαινει με το pc του στο ιντερνετ και να παιζει παχνιδάκια...Το DFI ειναι εργαλείο για overclock.Αν μου λέγανε ότι δεν ειναι συμβατή με BH/UTT tccd τοτε θα στραβωνα...αλλά για τις kingston value δε μου καιγεται καρφί γιατι η μητρική δε φτιαχτηκε για να φοραει τετοιες μνημες. Ειναι ιδιοτροπη μητρική αλλά αν καταφέρεις να τη ρυθμίσεις σωστα τότε πραγματικά ΠΕΤΑΕΙ... Υ.Γ Hector εχει πρόβλημα με τις kingston αλλά παιρνει κανονικά τις twinmos + Geil value Εγώ το έχω με OCZ Premium Series και παει μια χαρά πάντως. Ευτυχώς έμαθα έγκαιρα τις ιδιοτροπίες της και πήρα κατάλληλες μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.