Προς το περιεχόμενο

Black Mirror (adventure)

takis3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία πήρα ένα κάπως παλιό (2003) αλλά πολύ καλό παιχνίδι adventure το Black Mirrror.Όσοι ασχολείστε με adventures πραγματικά αξίζει να το δείτε.Έχω παίξει αρκετά adventures όπως broken sword κλπ αλλά αυτό προσωπικά το θεωρώ Νο1.Παίζεται με το mouse δηλαδή κινείς με το δείκτη του mouse τον ήρωα.

Τα γραφικά είναι πάρα πολύ καλά και μοιάζουν πολύ με αυτά του resident evil 1 .Εξαίρεση αποτελούν ίσως οι χαρακτήρες που θα έπρεπε να είναι πιό καλοσχεδιασμένοι όμως αυτό δεν χαλάει την τελική εικόνα του παιχνιδιού.

Η υπόθεση του παιχνιδιού είναι πολύ καλή γεμάτη μυστήριο και γρίφους που σε κρατούν συνέχεια σε ενδιαφέρον.Εκτιλίσεται σε ένα οικογενειακό πύργο

όπου ο ήρωας του παιχνιδιού προσπαθεί να λύσει το μυστήριο του θανάτου του παππού του που όλοι πιστεύουν οτι πρόκειται για αυτοκτονία.

Πίσω από τον θάνατο αυτό όμως ανακαλύπτει ένα μυστικό που μόνο ο παππούς του γνώριζε.

Τη συνέχεια θα τη βρείτε μόνοι σας :)

ΥΓ Αν γνωρίζετε και άλλα adventures σαν και αυτό μπορείτε να τα αναφέρετε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Άλλη μια ψήφος στο Black Mirror. Αντίστοιχο παιχνιδάκι πρέπει να είναι και το Still Life, όπου παίρνεις το ρόλο ενός αστυνομικού και προσπαθήσεις να λύσεις κάποιες δολοφονίες. Ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει, αλλά έχω ακούσει αρκετά καλά σχόλια.

Sam.

Δημοσ.

To black mirror είναι από τα καλύτερα adventure που έχω παίξει. Όσο για το still life είναι πάρα πολύ καλό, αλλά λίγο μικρό μου φάνηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...