stakos2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Epeidi apo Oktobrio tha eimai gia spoudes stin Agglia tha ithela (an kapoios gnorizei) na mou pei an isxuei i eggyisi pou tha exei o foritos acer pou tha agoraso apo tin Ellada stin Agglia. Episis an kapoios xerei an to service tis Acer stin Agglia exei ta idia xalia me tin Ellada tha itan episis xrisimo na mou pei tin empeiria/apopsi tou. En oligois skeftomai na agoraso acer giati gia ena xrono toulaxiston tha eimai ektos Elladas opote pontaro sto oti tha exei kalo service stin Agglia, omos den exo pliroforisi an kati tetoio isxyei i oxi !
gdevil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Εννοείται ότι η εγγύηση ισχύει. Και το service είναι άριστο, έρχονται, τους δίνεις το laptop, το επισκευάζουν στο εργαστήριο τους (στο Huddersfield είναι αν δεν κάνω λάθος) και το έχεις σε 1 βδομάδα πίσω. Είμαι Αγγλία εδώ και 1 χρόνο και εγώ Acer έχω (και οι περισσότεροι γνωστοί μου εδώ πάνω) και τα ξέρω από γνωστό που χρειάστηκε επισκευή το δικό του. Η μόνη περίπτωση να αργήσει είναι να γίνει μπέρδεμα με τον κωδικό της εγγύησης (γιαυτο να τον έχεις σημειωμένο κάπου εύκαιρα). Αν και καλό θα ήταν να δώσεις τα έξτρα 150ευρώ και να κάνεις την επέκταση σε τριετή εγγύηση που καλύπτει και καταστοφή της οθόνης από πέσιμο. Ταξίδια θα κάνεις, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, ο εξαποδώ έχει πολλά ποδάρια.... Όσο για Ελλάδα, πλέον το service βελτιώθηκε, αφού το έχει η MDI η οποία έχει καταστήματα Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
karib Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Η mdi? Δεν το ειχε η mdi παραλληλα με την Alman? Τωρα το εχει μονο η mdi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.