Προς το περιεχόμενο

εγγραφη βιντεο απο το desktop?

hackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν είμαι επαγγελματίας;

Ίσως όχι με την ακριβή έννοια του όρου. Είμαι φοιτητής στο 5ο έτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ως τώρα έχω αναλάβει αρκετές φορές επιστημονικές παρουσιάσεις ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζω τη διπλωματική μου εργασία. Τον υπολογιστή μου δεν τον φορτώνω ποτέ με προγράμματα που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Έτσι δεν έχω ούτε PhotoShop ούτε αυτό της Pinnacle που δεν ξέρω τι είναι.

Εγώ απλά είπα ότι αν ο φίλος hackman διαθέτει τα χρήματα και θέλει να αγοράσει ένα επαγγελματικό πρόγραμμα, ας έχει υπόψην ότι υπάρχει και το camtasia. Δεν προσπάθησα ούτε να του το επιβάλλω, ούτε να του το πουλήσω! Γιατί λοιπόν παρεξηγήθηκες;

Η αρχική σου ερώτηση δεν ήταν αν αγόρασα το camtasia αλλά αν το έχω! Όταν σου είπα ότι το έχω εσύ θεώρησες αυτονόητα ότι δεν το έχω αγοράσει. Άμα θες να ξέρεις ναι, το αγόρασα! Όπως και τα WinXp και το Office!

Αν εσύ έχεις εθιστεί τόσο πολύ στην πειρατεία ώστε να σου φαίνεται παράξενο ότι κάποιοι άνθρωποι πληρώνουν για να αποκτήσουν νόμιμο λογισμικό, εγώ δεν φταίω!

Δημοσ.
Και πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν είμαι επαγγελματίας;

Τα είπες όλα καί χαλάρωσες.Το κακό είναι πως μάλλον δεν σε πίστεψε κανένας.Καί μη μού μιλάς εμένα γιά πειρατεία γιατί αν προσπαθούσες λίγο να σκεφτείς,θα καταλάβαινες ότι όποιος ασχολείται με αυτό το παράνομο σπορ φροντίζει επιμελώς να μην μιλά δημοσίως γι'αυτό.Καί μείς υπήρξαμε φοιτητές καί έχουμε γνώση τί γίνεται.

Σού επαναλαμβάνω ότι το παιδί μιλάει γιά κανένα προγραμματάκι.

Δημοσ.
Τα είπες όλα καί χαλάρωσες.

Χωρίς να σε προκαλέσω έφερες το topic ξανά στην επιφάνεια και τα έβαλες μαζί μου. Έχεις φύγει εντελώς από το θέμα για το οποίο ανοίχτηκε αυτό το topic και θα αναγκάσεις κανένα moderator να το κλειδώσει.

Το κακό είναι πως μάλλον δεν σε πίστεψε κανένας.

Στο παραπάνω post είπα την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει καθόλου, πίστεψέ με, μα καθόλου αν με πιστεύεις. Όσο για τη γενίκευση "κανένας" προφανώς δεν είσαι σε θέση να την κάνεις.

Καί μη μού μιλάς εμένα γιά πειρατεία γιατί αν προσπαθούσες λίγο να σκεφτείς,θα καταλάβαινες ότι όποιος ασχολείται με αυτό το παράνομο σπορ φροντίζει επιμελώς να μην μιλά δημοσίως γι'αυτό.

Μα εγώ δεν είπα δημοσίως για το συγκεκριμένο λογισμικό ότι το χρησιμοποιώ νόμιμα;

Καί μείς υπήρξαμε φοιτητές καί έχουμε γνώση τί γίνεται.

Παραδέχεσαι λοιπόν ότι ο ίδιος ως φοιτητής υπήρξες/υπάρχεις χρήστης πειρατικού λογισμικού.

Σού επαναλαμβάνω ότι το παιδί μιλάει γιά κανένα προγραμματάκι.

Σου έχω ήδη απαντήσει:

Εγώ απλά είπα ότι αν ο φίλος hackman διαθέτει τα χρήματα και θέλει να αγοράσει ένα επαγγελματικό πρόγραμμα, ας έχει υπόψην ότι υπάρχει και το camtasia. Δεν προσπάθησα ούτε να του το επιβάλλω, ούτε να του το πουλήσω!

Εσύ όμως δεν μου απάντησες:

Γιατί λοιπόν παρεξηγήθηκες;

Για δες τι είπε και ο Petza:

nai nai camtasia fobero kai ta aksizei kai ta .............300 europoula !!!!! xalali tou
Με αυτόν γιατί δεν τα έβαλες και τα έβαλες μαζί μου;
Δημοσ.

Tώρα πού το ξανασκέφτομαι μάλλον εσύ είσαι καθαρός.Τα αποσιωπητικά τού Petza είναι ύποπτα.

Γι αυτό με σένα σταματά η ψιλή κόντρα καί σού ζητώ συγγνώμη.Αν θες ανάφερε μερικά καλούδια τού καμτάσια γιατί μπορεί να το αγοράσω.

Όταν ξέρεις ότι το 95% τού λογισμικού πού διακινείται στην Ελλάδα είναι παράνομο(στατιστικά αποδειγμένο),τότε δεν μπορώ να βλέπω άτομα να κορδώνονται μόνο καί μονο γιά να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Εγώ θα έλεγα σε κείνο το χρήστη να κάνει την...παλαβή καί τουλάχιστον να μη μιλά.

Δημοσ.

Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Η συζήτηση γίνεται πάντα σε φιλικό κλίμα.

Όσο για το camtasia τι να πω... με έχει βολέψει αφάνταστα σε πολλές περιπτώσεις. Είναι εύχρηστο, καταγράφει όλη την οθόνη ή μόνο ένα παράθυρο, μπορείς να γράφεις ταυτόχρονα και τον ήχο από τον υπολογιστή ή από μικρόφωνο, ενώ διαθέτει και συνοδευτικά προγράμματα επεξεργασίας του ήχου και του βίντεο frame-frame. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το site http://www.techsmith.com/products/studio/default.asp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...