Προς το περιεχόμενο

εγγραφη βιντεο απο το desktop?

hackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ξερετε αν υπαρχει κανενα προγραματακι που να κανει βιντεο αυτο που βλεπουμε στο desktop και να γραφει τον ηχο?

Δημοσ.

Eσύ πού τού προτείνεις το camtasia το έχεις?Φίλε μου κοστίζει 300 εβρό.Εκτός καί αν εννοείς το Snagit 7 πού λέει καί ο βάζελος αφού το βγάζει η ίδια εταιρεία.

Δημοσ.
Eσύ πού τού προτείνεις το camtasia το έχεις?Φίλε μου κοστίζει 300 εβρό.Εκτός καί αν εννοείς το Snagit 7 πού λέει καί ο βάζελος αφού το βγάζει η ίδια εταιρεία.

Και τι πάει να πει κοστίζει 300 Ευρώ. Άμα τα διαθέτει και θέλει να αγοράσει ένα τέτοιο επαγγελματικό πρόγραμμα, τι πρόβλημα υπάρχει;

Και ναι, εγώ το έχω το Camtasia Studio.

Δημοσ.

nai nai camtasia fobero kai ta aksizei kai ta .............300 europoula !!!!! xalali tou icon6.gif icon6.gif icon6.gif icon6.gif icon6.gif

Δημοσ.

Εσείς πού κομπάζετε γιά το camtasia γιά ρωτήστε τον άνθρωπο σε ποιό κατάληξε τελικά?Δεν βλέπετε πού μιλάει γιά κανένα προγραμματάκι' άρα δεν ζητά καί πολλά.Αλλά εσείς.....

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ [Easy Video Capture]

>
http://www.video-capture.info/

και για επαγγελματικές παρουσιάσεις - tutorials το [ViewletBuilder]

>
http://www.viewletbuilder.com/

Δημοσ.
Και τι πάει να πει κοστίζει 300 Ευρώ. Άμα τα διαθέτει και θέλει να αγοράσει ένα τέτοιο επαγγελματικό πρόγραμμα' date=' τι πρόβλημα υπάρχει;

Και ναι, εγώ το έχω το Camtasia Studio.[/quote']

Απ' ότι βλέπω από το προφίλ σου είσαι δεν είσαι 22 χρονών.Άρα όχι επαγγελματίας.Τι στό καλό τις θες τότε τις επαγγελματικές παρουσιάσεις?

Είμαι σίγουρος ότι έχεις καί το Photoshop καί το Pinnacle liquid edition και το Office Proffesional κ.λ.π.

Κατά τα άλλα διατείνεσαι ότι αγόρασες! το camtasia

Σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...