sa1901 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 TN panel έχει και η L90D+. Οι γωνίες θέασης είναι πολύ μικρές και για μένα τουλάχιστον, αυτό είναι ενοχλητικό. Μιλάμε ότι σηκώνεσαι από την καρέκλα σου και η οθόνη αλλάζει χρώματα...
kostas3650 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Ε λίγο πολύ σε όλες γίνεται αυτό,σε MVA panel βέβαια είναι λιγότερo αισθητό αλλά υπάρχει. Απ'την άλλη συνήθως δουλεύω καθιστός Το θέμα είναι να μήν έχω πρόβλημα όταν δουλεύω στην οθόνη γιατί και στην crt που έχω τώρα δεν την κοιτάζω στα πλάγια για να γράψω οπότε δεν νομίζω να είναι πρόβλημα η γωνίες θέασης. Άλλο τώρα άμα βλέπεις DVD με την παρέα σου αλλά γι'αυτό υπάρχουν και οι τηλεοράσης PHILIPS MATCHLINE :-P Αν μπορεί να πει κάποιος που έχει TN panel αν τυχόν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις γωνίες θέασης θα βοηθούσε ιδιαίτερα
sa1901 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Έχω δουλέψει την LG 1730S με ΤΝ. Οι γωνίες ήταν απαράδεκτες και για μένα το πρόβλημα με τα χρώματα μεγάλο. Αντίθετα στην ΕΙΖΟ που έχω με S-PVA, δεν υπάρχει αυτό που λες ότι το έχουν όλες οι TFT. Άλλο οι 135° της Hyundai και άλλο οι 178° της ΕΙΖΟ. Δεν βρίσκεις;
kostas3650 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Ναι αλλα ντεν έκει λευτά για EIZO!!!!Κοίτα εγώ το σκέφτομαι από το γεγονός ότι όταν δουλεύω στο pc....δεν κουνιέμαι δεξιά-αριστερα και πάνω-κάτω!!Το λέω γιατί έχω κάτσει και σε LG (1950s αν δεν κάνω λάθος) και δεν με ενόχλησε κάτι.Επιπλέον η οθόνη ρυθμίζεται σε ύψος και κλίση οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα...Δεν ξέρω μπορεί και να κάνω λάθος :-P
sa1901 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δεν είπε κανείς να πάρεις ΕΙΖΟ. Ή παίρνεις την LG1980 με ΤΝ για παιχνίδια ή κάποια με PVA που δεν έχει τα ελαττώματα των ΤΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.