Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για SHARP και infrared

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Η κοπελιά μου έχει το SHARP GX-15 και το Sony Ericsson Z600. Θέλω να μεταφέρω τις πληροφορίες τηλ. καταλόγου και μηνυμάτων από το GX-15 στο Z600. Για το Z600 κανένα πρόβλημα, γιατί έχω λογισμικό που να διαχειρίζεται τον κατάλογο και τα μηνύματα του και δουλέυει μια χαρά. Ωστόσο, για το SHARP ο handset manager του (τον κατέβασα από εδώ : http://www.sharp-phone.com/downloads/downloads.php?countryid=1&modelcountryid=8 δεν μπορεί να μου βρει το GX-15!) - Εγκατέστησα και τους modem drivers του κανονικά εννοείται. Η infrared σύνδεσή μου είναι ενεργή και στο pc και στο κινητό. Το πρόγραμμα από τη στιγμή που ξεκινάει κολλάει στο "trying to connect to the handset..." (το γράφει με μπλε γράμματα κάτω χαμηλά στο παράθυρο της εφαρμογής της SHARP)

Αν ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα που να υποστηρίζει το GX-15 παρακαλώ πείτε. Το ίδιο και αν ξέρετε πως ρυθμίζω το πρόγραμμα της SHARP!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στο GX-15 δεν αρκεί να ενεργοποιήσεις τις υπερερηθρες. Πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει συνδεση με υπολογιστή. Το κάνεις αυτο ε? Θα σου πω αναλυτικά μόλις έρθει η αδερφή μου που έχει το εν λόγο κινητό. Αυτό έκανα και εγώ και δεν συνδέονταν με το handset manager.

Δημοσ.

FireWalker, άσχετο, μου αρέσει η υπογραφή σου! :)

Δεν ξέρω σε πιο σημείο αναφέρεσαι : 'σύνδεση με υπολογιστή'... Πάντως κάτω το εικονίδιο που βγαίνει στην taskbar δείχνει ότι γίνεται σύνδεση με υπολογιστή και μάλιστα ότι υπάρχει κάποιο activity...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...