Προς το περιεχόμενο

Just fucking Google it.. Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι η αποξη σας πανω σε αυτο το θεμα; και θελω να πειτε την αληθεια.. ποιος ειναι ο σκοπος των forums; το 99% των θεματων που γινονται εδω μεσα, μπορουν να απαντηθουν με το Just fucking Google it.. ομως δεν γινεται ετσι. μονο στα δικα μου θεματα πρεπει να κανω το Just fucking Google it. Αυτο δεν το καταλαβαινω..

Περιμενω την αποψη σας.

Δημοσ.

Απλά τα πράγματα. Ο σκοπός των forum δεν είναι να γινόμαστε οι υπηρέτες κανενός. Ο σκοπός τους είναι η ανταλλαγή απόψεων και η κουβεντούλα γύρω από το χόμπι μας.

Αυτό διαφέρει πολύ από το: "Ψάξε να μου βρεις το τάδε γιατί εγώ δεν ξέρω και βαριέμαι να μάθω." Δεν είναι δα και επιστήμη να ψάξεις κάτι.

Δημοσ.

εχεις δικιο, αλλα αυτο με το βαριεμαι το εχω πει μονο μια φορα, οπου ζητουσα αμμεση αναγκη για απαντηση.. ποτε δεν εχω ξαναπει βαριεμαι.

Δημοσ.

ναι, αλλα οπως αναφερω και παραπανω σχεδον ολα τα posts απατωνται με μια αναζητηση στο google. η αναζητηση ομως αυτη μπορει να σου βγαλει την ψυχη. για αυτο και Postaroume εδω τα προβληματα και τις αποριες μας, για να παρουμε μια γρηγορη απαντηση.

μερικοι φωναζουν επειδη νομιζουν οτι εγω βαριεμαι να κανω αναζητηση και κανω εδω το θεμα, για να κανουν οι αλλοι αναζητηση και να βοηθησουν. αλλα εγω δεν το κανω για αυτο. οποιος ξερει να απαντησει ας απαντησει. οποιος δεν ξερει να μην απαντησει. κανεις δεν του ειπε να κανει αυτος την αναζητηση μεσω google και να μου πει την λυση!! ουτε οταν λεω οτι θελω καποιο προγραμμα που να εχει δοκιμαστει εννοω οτι θελω εκεινη την στιγμη να το εγκαταστησετε και να το χρησιμοποιησετε. εννοω να μου απαντησει καποιος που χρησιμοποιουσε το ιδιο προγραμμα. ουτε να ειρωνευονται καποιοι, ουτε τιποτα!!

αλλα μαλλον το μισος τους εχει κλεισει τα ματια.. αλλα πραματα εννοω, αλλα καταλαβαινουν.

Δημοσ.

Υπάρχουν τα προφανή ερωτήματα που απλά just fucking google it, και αυτά που απαιτούν εμπειρία και ίσως περισσότερες γνώσεις που δεν απαντώνται ξερά με ένα google.

Με το να τα ψάχνεις και λίγο μόνος σου, μόνο καλό θα κάνεις στον εαυτό σου και θα αυξήσεις και τις γνώσεις σου.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι είσαι υπερπαραγωγικός στις απορίες σου.

Επίσης κάποιες φορές, έχεις και ένα κάποιο υφάκι.

Η αλήθεια είναι επίσης οτι, πολλές απορίες σου [όπως το να γράψω dvd on the fly OR θα καταστραφεί ή το άλλο..πόσα usb2 έχω..? έλεος ρε μεγάλε, άνοιξε το manual OR πάνε στο site της Μb σου και κοίτα, δεν θα πάρει πάνω απο 1-2 λεπτά, αν μιλάμε για άνθρωπο που μπορεί να σκεφτεί και να καταλάβει τι διαβάζει], ε είναι κάπως..

Η άποψή μου είναι -μιάς και την ζήτησες- είναι οτι πολλά απο τα Threads που ανοίγεις, ας μου επιτρέψεις να συμπεριλάβω και αυτό εδώ, - δεν είσαι ο μόνος, έχεις και καλό ανταγωνισμό ;) -δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Χαλάρωσε λίγο με τις απορίες-προβλήματά σου [αλήθεια, δεν πρέπει να έχεις σταυρώσει pc, ΟR είσαι ο ορισμός του γκαντέμη :P ], και να δείς που όλα θα γίνουν καλύτερα.

Για σένα αλλά και για ορισμένους απο εμάς.. ;)

Δημοσ.

ρωταω για να μαθαινω. δεν πιστευω οτι μπορω να τα μαθω ολα απο μονος μου ή μονο μεσω του google.

τωρα δεν ξερω επειδη αναγκαστηκα να κανω 2 format σε 3 ημερες, αν ειμαι γκαντεμης ή οχι.. ή οτι ξαφνικα χαλασε το dvd writer. ή οτι τα ηχεια κανουν παραξενους θορυβους. ή οτι τα cd ειναι καυτα μολις τα βγαζω απο τα dvd drives. δεν ξερω αν ειμαι γκαντεμης ή καποιος ασχετος.

Δημοσ.

Βλέπω μερικοί δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν την όλη λογική που επικρατεί μέσα στα forums. ~28.000 άτομα, (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) έχουν καταλάβει κ έχουν κατανοήσει τον λόγο ύπαρξης των forum, την ανιδιοτελή προσφορά προς μέλη που βρίσκονται σε αδιέξοδο γύρω από το hobby τους, σε μέλη που πασχίζουν να αναζητήσουν πληροφορίες ακόμα κ όταν το θέμα ξεπερνά τις γνώσεις τους.

Αντίθετα κάποιοι σαν τον lazaross εκτιμούν πως τα forum είναι εργασιακό τους περιβάλλον με αυτούς τα αφεντικά, λόγος ύπαρξης τους να τον εξυπηρετούν κ γρήγορα μάλιστα γιατί ο χρόνος του είναι χρήμα, ή επείδη δεν είναι στην κατάλληλη διάθεση τη δεδομένη χρονική στιγμή για βρεί μόνος του απάντηση στο "γιατί μαμά το μωρό μας πίνει Neslac".

Είναι υπέρανω κριτικής, (καθώς εκείνος φαντάζεται τον εαυτό του τέλειο) αλλά ελεύθερος να κατακρίνει με περίσσιο θράσος όποιον του δώσει μια φιλική συμβουλή για τον λάθος τρόπο σκέψης του. Πετάει τα manual από τις συσκευές του κ κατόπιν ρωτάει όλους εμάς τους υπόλοιπους να του βρούμε αυτά που έγραφε στα manual. Έχει άμεση ανάγκη να βρεί λύση, αλλά βαριέται να το κάνει απαιτώντας από τα υπόλοιπα μέλη να κάνουν τις δουλειές του. Του εξηγούμε πάμπολοι τι κάνει λάθος κ εκείνος συνεχίζει βάζοντας κ άλλα "φυτίλια", ρωτώντας γιατί του φερόμαστε έτσι χωρίς ποτέ να καθήσει να αναρωτηθεί τι στην ευχή κάνει λάθος κ να το διορθώσει.

Όλα αυτά σε ένα forum βασισμένο στην ανιδιοτέλεια των χρηστών του που ο ίδιος θεωρεί δικαίωμα τη συμμετοχή του, κ όχι προνόμιο χωρίς αυτός να έχει προσφέρει τίποτα ουδέποτε.

Δυστυχώς τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε αυτό το forum.

Lazaross κανείς δεν είναι υπηρέτης σας, κανείς δεν σας έδωσε το δικαιώμα να απαιτείτε από τους χρήστες αυτού του forum οτιδήποτε.

Θεωρώ ότι έχετε προειδοποιηθεί πάμπολλες φορές αλλά εσείς συνεχίζετε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αυτό δηλώνει ή χαμηλό πνευματικό επίπεδο ή πλήρη απαξίωση των κανόνων του insomnia. Διαλέχτε εσείς ότι από τα 2 σας ταιριάζει καλύτερα.

Τέλος, ο λογαριασμός σας θα κλείσει για το καλοκαίρι, καλές σας διακοπές, κ τον Σεπτέμβριo ελπίζω με νέα μυαλά. Αν παρατηρηθεί άνοιγμα νέου λογαριασμού ή ίδια συμπεριφορά από Σεπτέμβρη, login μόνο σαν guest insomnia.

/sc

Δημοσ.

οχι ρε παιδιά,γιατί κάνατε αυτό το εγκλημα και μπανάρατε το λαζαρο,ήταν ''ωραία'' νότα στο φόρουμ, τώρα με τι θα διασκεδάζω; :cry: :cry:

περα απο την πλάκα,θαυμάζω τα παιδιά που είχαν το κουράγιο και του δίνανε απαντήσεις σε όλα τα θεϊκά ερωτήματά του

Δημοσ.

Γιατί είχε πολλές ...απορίες!!! Και μάλιστα τόσες πολλές που η μία έφερνε την άλλη! Αλυσιδωτή αντίδραση... Με το που απαντούσες στην μία, στο καπάκι ερχόταν άλλη... Βέβαια όπως λέει κι ο Ksesalonikios ήταν μια ευχάριστη νότα! Όποια θεματική ενότητα άνοιγες, θα έβλεπες και 5-6 ερωτήσεις του Λαζαράκου!

Ελπίζω σύντομα να τον ξαναδούμε! Γεια σου Λάζαρε! 042.gif

Δημοσ.

To problhma den htan oti eixe polles aporeies...

To problhma htan oti to 90% htan aporeies pou 8a mporouse na tis lusei monos tou me 1 lepto xrono sto google

Xaraktiristiko paradeigma einai to topic pou zhtage thn adress tou angelos0 hub.....pou kai san sticky uparxei sto insomnia forum , kai den 8a tou eperne parapanw apo 4 sec na thn brei sto google

Kai san na mhn eftanan ola auta otan tou upedhksan kapoioi ta parapanw apanthse pws barietai kai o xronos tou einai xrhma...Opote exoume ena forum na lunei ka8hmerina 8-10 "xazes" apories kapoiou pou den h8ele na spatalaei ton DIKO tou polutimo xrono...

Paroles tis sustaseis pollwn mod's kai pollwn users pou ta eixan psuloparei sunexise to idio tropario (kai isws kai to kollhma na ftasei ta 5.000.000 posts...) kai anhkse kai ayto to topic na thn pei se olous pou tou thn eixan "pei" gia to google....

telika to mwro pinei neslac giati ekane search sto google gia "milk" kai tou to ebgale prwto apotelesma...:)

Δημοσ.
nick['']gia pio logo egine banned?

Υπάρχει λόγος για αυτό το μήνυμά σου, το οποίο γίνεται και 8 μέρες μετά?

Επίσης, τους κανόνες του forum (κάποιον από τους οποίους παραβίασε και ο λαζαρος) τους έχεις διαβάσει? Αυτό το είδες?

Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban) θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...