Προς το περιεχόμενο

Lord Of The Rings: The Battle For Middle Earth II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να σου πω?? επεξεργαζεται παντως πολλα αλλα παιχνιδια (crysis. far cry 2...), σε αυτο γιατι να κολωσει?? οχι η καρτα μου δεν ζεστενεται σχεδον με τιποτα:P:P

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το προβλημα ειναι γνωστο με τα σβιστα.Χρειαζεται να κανεις στα documents καποια αντιγραφη ενος φακελου,δεν θυμαμαι ακριβως,,,ψαξε στο νετ,υπαρχουν πληροφοριες

• 4 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 1154 χ 890. Εγώ θέλω 1440 χ 900. Δοκίμασα να αλλάξω το target στο shortcut executable αλλά δεν δούλεψε. Γνωρίζεται πως μπορώ να το κάνω?

Thanks!!

Δημοσ.

Έκανα ότι έλεγε αλλά δεν αλλάζει κάτι. Το ερώτημα είναι αν μπορείς πχ ένα παιχνίδι που έχει φτιαχτεί για μια μέγιστη ανάλυση, να απεικονιστεί σε μεγαλύτερη..??

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

χερετω την καλυτερη παρεα που με εχει βοηθησει τοσεσ φορεσ και της ειμαι ευγνωμων οσο δεν φανταζεστε..εχς υποπεσει στην αναγκη σασ για πολοστη φορα και θελω την εξης βοηθεια...κανω εγκατασταση το BFME2 KAI ΤΟ EXPANSION TOU TO RISEOFTHEWITCHKING βαζω και οταν το τρεχς μου δειχνει το load screen και μετα κολλαει και μοθ λεει το προγραμμα δεν ανταποκρινεται...τι μπορει να φταιει?γιατι ενω στο παλιο Pc ολα δουλευανε ρολοι στο καινουριο δεν μπορς να το κανω εγκατασταση?αν μπορει καποιοσ να δωσει λυση τον ευχαριστω εκ τον προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
χερετω την καλυτερη παρεα που με εχει βοηθησει τοσεσ φορεσ και της ειμαι ευγνωμων οσο δεν φανταζεστε..εχς υποπεσει στην αναγκη σασ για πολοστη φορα και θελω την εξης βοηθεια...κανω εγκατασταση το BFME2 KAI ΤΟ EXPANSION TOU TO RISEOFTHEWITCHKING βαζω και οταν το τρεχς μου δειχνει το load screen και μετα κολλαει και μοθ λεει το προγραμμα δεν ανταποκρινεται...τι μπορει να φταιει?γιατι ενω στο παλιο Pc ολα δουλευανε ρολοι στο καινουριο δεν μπορς να το κανω εγκατασταση?αν μπορει καποιοσ να δωσει λυση τον ευχαριστω εκ τον προτερων

σε 7 τα βαζεις?βασικα δν εχει σημασια ακου τι θα κανεις....ειχα και γω το ιδιο προβλημα και μετα απο παρα πολυ googlαρισμα ευρηκα!....

πρωτα απο ολα πανε υπολογιστης μου πατα αλτ=εργαλεια=επιλογες φακελων=προβολη και βγαλε το τικ που εχει για το αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων και πιο κατω πατα να εμφανιζονται κρυφοι φακελοι αρχεια και μοναδες μετα εφαρμογη οκ.φτιαξε στην επιφανει ενα εγγραφο κειμενου και ονομασε το ετσι Options.ini αλλα το .txt να μν το αφησεις μετα θα σε βγαλει ενα παραθυρο πατα ναι και μετα βαλε αυτα μεσα του

AudioLOD = High

HasSeenLogoMovies = yes

IdealStaticGameLOD = High

Resolution = 1024 768

StaticGameLOD = High

TimesInGame = 5

μολις το κανεις πανε εδω για χπ:C:\Documents and Settings\[your login name]\Application Data\My Battle for Middle-earth II Files

για βιστα/7:C:\Users\[your login name]\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth Files

για να υπαρχει ο τελικος φακελος πρεπει να εχεις τρεξει τουλαχιστον μια φορα το game που δν θα μπει κια μετα βαζεις στον φακελο αυτο το αρχειο

μπορεις και στο 2 και στο witch king...μετα απο αυτα τελειωσες...το προβλημα που δν ξεκιναει ειναι οτι δν υποστηριζει την αναλυση της οθονης σου για αυτο αν θες να παιζεις στην αναλυση πας ξανα στο αρχειο και αλλαζεις εκει που λεει resolution..πιστευω να τα ειπα κατανοητα και να τα καταφερεις αν ειναι γνησιο πες και κανα name στον Online να παιζουμε...

Επεξ/σία από alhazidis
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

οσοι παιζετε το lord of the rings the battle for middle earth 2 online και τωρα που ο server εκλεισε τα εχετε βαψει μαυρα. μπορειτε απλα να κατεβασετε το gameranger. η εγγατασταση και η εγραφη ολοκληρωνονται μεσα σε 15 λεπτα. μπορειτε να κανετε join η host και να παιξετε. ειναι απολυτως δωρεαν. το gameranger μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω http://www.gameranger.com/download/. για οποιοδιποτε προβλημα ρωτηστε με.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όχι. Η εταιρία δεν ανανέωσε τα δικαιώματά της και πλέον δεν πωλείται. Εκτός αν το βρεις μεταχειρισμένο πουθενά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

που μπορώ να βρω το the lord of the rings the battle for middle earth 2 ?

έχω ψάξει σε πολλά side για να το αγοράσω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ...

Δημοσ.

Το παιχνίδι δε πωλείται πλέον όπως έγραψε ο Gilmaru. Άρα ψάχνεις ebay, αγγελίες, μεταχειρισμένα κλπ ή δες το PM που σου έστειλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...