Προς το περιεχόμενο

Lord Of The Rings: The Battle For Middle Earth II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ksero.... htan rumors meta tis tainies tou arxonta, alla tzifos. Pantos tha hmoun poly periergos. an ekane pali o Peter Jackson thn skhnothesia ( an ginotan h tainia Hobbit ) anarotiemai pos tha htan o drakos. Ton king kong ton eixe poly kalo (epidi den mporo na grapso tpt allo..) Opos kai tous dinosaurous...

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα σας. Μπορει να μου πει καποιος καποια στρατηγικη για να παρω στον ηρωα μου το βραβειο Demon Slayer??? Εχω προσπαθησει πολες φορες αλλα ποτε δεν εχουν καλεσει τον Barlog οι εχθροι.:confused:

Δημοσ.

Συνεχως παιζω στο επιπεδο δυσκολιας Brutal με εχθρους τα Goblins αλλα και παλι

δεν συμβαινει τιποτα. Μαλιστα πολες φορες εχω στειλει μοναδες και ηρωες στην βαση τους και τους αφηνω να μου τους σκοτωσουν για να μαζεψουν Power Points.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λιγο πριν την κυκλοφορια του LOTR 3 ειχε κυκλοφορισει ενα video κατι σαν trailer της ταινιας 'The Hobbit' το οποιο εδειχνε τον Gandalf kai ton Bilbo στην σπυλια του δρακου.Ως ημερομηνια προβολης της ταινιας ελεγε December 2006.Τελικα προς το παρον εγκαταλειφθηκε το project

Θα το ανεβαζα αλλα δεν ξερω πως γινεται

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερει κανεις πως να κανω το παιχνιδι να δουεψει σε vista. εχω δοκιμασει τα παντα, ψαχνω στο νετ αλλα τιποτα

σε καποιους τρεχει σε αλλους οχι

η λυση που προτενουν ειναι αυτη με τον αδειο φακελο maps και το αρχειο options.ini

εχει κανεις καμια ιδεα;ευχαριστω

υγ:ειναι γνησιο φυσικα,οχι πειρατικη εκδοση,προς αποφυγη παρεξηγησεων

edit:

μαλλον το βρηκα,δουλευει προς το παρον

κατεβασα το αρχειακι του παιχτη εδω,οποιος ενδιαφερεται δεν χανει τπτ να το δοκιμασει

Επεξ/σία από basilis5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδακια εχω ενα προβλημα με την "τριλογια" του παιχνιδιου (anthology:the lord of the rings-the battle for middle earth, the lord of the rings-the battle for middle earth II, the lord of the rings-the battle for middle earth-the rise of the witch king)...

Τα παιχνιδια ειναι ολα αυθεντικα!

Το προβλημα εχει ως εξης: ο υπολογιστης της υπογραφης μου κανει εγκατασταση τα παιχνιδια, μολις πατησω να μου ξεκινησει ξεκιναει με ρυθμισεις γραφικων στα high, μολις ομως μπαινει στο gameplay τοτε μετα απο μισο λεπτο κολαει!!!!! (και μετα εχουμε το κουμπακι...)

Το βαζω στα low και τοτε δεν κολαει στο μισο λεπτο αλλα στο 1-2 λεπτα....

Μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει???

Επεξ/σία από fe31h
Δημοσ.

μπορει να τα φταινε τα windows αλλα για καλο και για κακο κανε μια φορα ακομα εγκατασταση η κανα repair αν εχει κ ξαναδοκιμασε:shifty:

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 06 : 37 : 48-----

ξερει κανεις πως να κανω το παιχνιδι να δουεψει σε vista. εχω δοκιμασει τα παντα, ψαχνω στο νετ αλλα τιποτα

σε καποιους τρεχει σε αλλους οχι

η λυση που προτενουν ειναι αυτη με τον αδειο φακελο maps και το αρχειο options.ini

εχει κανεις καμια ιδεα;ευχαριστω

υγ:ειναι γνησιο φυσικα,οχι πειρατικη εκδοση,προς αποφυγη παρεξηγησεων

edit:

μαλλον το βρηκα,δουλευει προς το παρον

κατεβασα το αρχειακι του παιχτη εδω,οποιος ενδιαφερεται δεν χανει τπτ να το δοκιμασει

αυτο π σου εδωσε ο μαγκας ειναι το σωστο αρχειο κρατα το αλλα πετα τα vista ειναι χαλια!!!!!:shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Το εχω κανει δυο φορες εγκατασταση και ετσι αλλα παλι τιποτα... τα windows ειναι sp3 ελληνικα... τι να εχουν παθει???

Δημοσ.

ζεσταίνεται η κάρτα σου ; πολύ πιθανό να μη μπορεί ο υπολογιστής να διαχειριστεί το παιχνίδι. είναι και pentium 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...