Προς το περιεχόμενο

Lord Of The Rings: The Battle For Middle Earth II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια απορια που βρισκουμε τo 1.07 patch που ειναι και το τελευταιο ? διάβασα οτι έχει 1920*1080 αναλυση αλλα δε το βρισκω πουθενα να το κατεβασω..

αν έχει κάποιος λινκ θα με βοηθούσε.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

συμμαζευα τη βιβλιοθηκη μου και επεσα πανω στο παιχνιδι.θυμαμαι τις ατελειωτες ωρες που το ειχα καψει στα χρονια του.χρησιμοποιησα το λαπτοπ και εκανα rip τα dvd σε iso.τα ετρεξα κανονικα με daemon tools στο σταθερο pc που εχω και εγινε κανονικα η εγκατασταση και ολα τα updates.το προβλημα μου ειναι πως οταν παω να τρεξω το game για να παιξω και ενω το εχω φορτωμενο στο daemon tools με βγαζει μνμ να βαλω το dvd.υπαρχει τροπος να λυθει το θεμα;μονοδρομος ειναι το no cd crack?

Δημοσ.

Πρεπει να βαλεις το dvd

προφανως και πρεπει, δεν εχω ομως dvd drive γιαυτο εκανα και ολη αυτη τη διαδικασια με το rip και το iso απο το λαπτοπ μου.αρα η επομενη λυση ειναι η αγορα dvd drive

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα. ειχα αγορασει το battle for middle earth 2 και το the rise of the witch king. εχω χασει το cd key του battle for middle earth 2 και εχω το cd key για το the rise of the witch king και θελω να τα ξαναβαλω. θυμαμαι οτι παιζαμε online και καπου καναμε λογαριασμο και μας εδειχνε το cd key και απο τα 2 παιχνιδια.μηπως το θυμαται κανενας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...