Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Έβαλα ένα μουσικό cd στο cd-rom μου (plextor 40x scsi) και δεν ξεκίνησε την αναπαραγωγή των κομματιών. Πήγα στον windows explorer και έκανα διπλό κλικ στο πρώτο κομμάτι από το cd. Τότε άνοιξε ο windows media player αλλά μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι : « το windows media player αντιμετώπισε σφάλμα κατά την ανάγνωση της μονάδας CD-ROM σε ψηφιακή λειτουργία . Προσπαθήστε ξανά να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή λειτουργία ή μεταβείτε σε αναλογική λειτουργία. Κλίκ στο ΟΚ για να μεταβείτε σε αναλογική λειτουργία». Κάνω κλικ φαινομενικά ξεκινάει η αναπαραγωγή αλλά δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ!! Βγάζω το cd το βάζω στο cdrw (plextor 12*10*32 scsi) και όλα είναι ΟΚ!Τώρα το πρόβλημα είναι software, hardware???? Καμία ιδέα ???
PrOkLiTiKoS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Φίλε Platano δεν ξέρω αν το πρόβλημα το έχεις καιρό ή αν σου προέκειψε τώρα τελευταία και επίσης δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο CD το έχεις δοκιμάσει σε άλλο cd rom (εκτός του Plextor) για να δεις ότι σίγουρα παίζει, αλλά θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω. Λοιπόν κοίταξε αν έχεις βάλει καλώδιο που να συνδέει το cd rom σου με την κάρτα ήχου και αν ναι σιγουρέψου ότι έχει μπει κανονικά το βισματάκι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 Φιλε μου δοκιμασα και αλλου το cd και παιζει.Εβαλα cd με media στο προβληματικο και παιζουν οι ηχοι.Αρα μαλλον εχει συνδεθει κανονικα με την καρτα ηχου.Τι φταιει αραγε.Γαμ...ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.