Προς το περιεχόμενο

H κατάντια....

hexenlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ο Barlow είχε μαλλί μέχρι τη μέση... :P

dim_b από την περίπτωση του Barlow κατάλαβα ότι είναι μουσικοί που έγιναν μπάτσοι :P

Δημοσ.
Πειράζει που δεν κατάλαβα; :confused:

Ποιόν απ'αυτούς του "μπάτσους" έχεις δει live; :lol:

Matt Barlow - Iced Earth

207_con_iced2.gif

Την κατάντια εγώ δε βλέπω που βρίσκετε...

Δημοσ.

Κρίμα γιατί και γω τον είχα δει Live!!!

Άπλα έγινε και αυτός μέρος του συστήματος με ότι αυτό συνεπάγεται… κανένα σχόλιο παραπάνω!

Δημοσ.
http://www.firststateforce.org/band.html

Τι κανει ο ανθρωπος ε?Ουδεν σχολιον' date='τον ειχα δει Live, οπως και πολλοι αλλοι..τι να πω λοιπον.[/quote']

Εντάξει όχι και κατάντια, ο άνθρωπος έγινε αστυνομικός όπως και πολλοί άλλοι. Δεν έκανε και κανένα έγκλημα.

Δεν μπορούμε να τους κρίνουμε χωρίς να έχουμε ακούσει τα τραγούδια τους :D

Δημοσ.

@hexenlord

[Μιλώντας για τον τύπο που ήταν στους iced earth]

Να υποθέσω οτι η κατάντια είναι το γεγονός οτι ενώ ήταν μέταλο και υποτίθεται οτι ήταν "ενάντια στο κατεστημένο" και "κάτω το κράτος και η εξουσία" και "σέξ βία αναρχία", ξαφνικά αποφάσισε να γίνει αστυνομικός και να αντιπροσωπεύει ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που αντιπροσώπευε πρίν;

Βασικά δεν βρήκα κάτι άλλο "αρνητικό" να πω.

Έπεσα μέσα ή έξω σε αυτό που υπέθεσα οτι εννοείς;

Δημοσ.

Προφανώς και αυτό εννοούνε...

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι ψευτοαναρχοεπαναστάτες νομίζουν ότι η ροκ και η μεταλ έχει να κάνει μόνο με μαλλιάδες, αγροίκους που ρεύονται και βρίζουν το κατεστημένο...

Όσο και να το θέλετε, η ροκ/μεταλ άλλο ένα ρεύμα είναι που στα νερά του κυλάνε όλων των ειδών οι απόψεις. Οι Iced Earth ποτέ δεν θυμάμαι να ήταν έτσι κι αλλιώς εναντίον του κατεστημένου. Τραγούδαγαν για όμορφα πράγματα και για την αδικία σε συμπαντικό επίπεδο. Το ότι έγινε αστυνομικός άνετα μπορεί να είναι επέκταση των πιστεύω του και, όχι, να μην ξεπούλησε τίποτα.

Δημοσ.
Προφανώς και αυτό εννοούνε...

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι ψευτοαναρχοεπαναστάτες νομίζουν ότι η ροκ και η μεταλ έχει να κάνει μόνο με μαλλιάδες' date=' αγροίκους που ρεύονται και βρίζουν το κατεστημένο...

Όσο και να το θέλετε, η ροκ/μεταλ άλλο ένα ρεύμα είναι που στα νερά του κυλάνε όλων των ειδών οι απόψεις. Οι Iced Earth ποτέ δεν θυμάμαι να ήταν έτσι κι αλλιώς εναντίον του κατεστημένου. Τραγούδαγαν για όμορφα πράγματα και για την αδικία σε συμπαντικό επίπεδο. Το ότι έγινε αστυνομικός άνετα μπορεί να είναι επέκταση των πιστεύω του και, όχι, να μην ξεπούλησε τίποτα.[/quote']

Πες τα ρε Κωστή! :D

Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιες απόψεις. ;)

Δημοσ.

Καταρχας να πω πως δεν ηταν ολοι τους "τραγουδιστες που εγιναν μπατσοι" οπως ανεφερε καποιος παραπανω. Αυτα ειναι τα μελη του γκρουπ της αστυνομιας της κομμητιας του Delaware. Οπως θα προσεξατε, τραγουδιστης του εν λογω συγκροτηματος ειναι ο Mathew Barlow, πρωην frontman των Iced Earth.

Πρεπει να πω πως καταντια στην δικη μου αντιληψη τουλαχιστον, ειναι η κατασταση μεσω της οποιας βρισκεσαι σε ενα επιπεδο πνευματικο, πολιτιστικο, (κατα πασα πιθανοτητα οχι οικονομικο), περιβαλλοντικο το οποιο ουδεμια σχεση εχει με αυτο που προηγουμενως ησουν, συμπεριλαμβανοντας και τις οποιες αξιες και ιδανικα αυτο πρεσβευε.Φυσικα μπορει καποιος να πει οτι αυτος ο "ορισμος" ειναι φτιαγμενος ετσι ωστε να ταιριαζει γαντι με την περιπτωση μας,αλλα this is not the case (sadly).

Εξηγουμε: Αν καποιος διαβασει και τις υπολοιπες σελιδες θα δει ποιοι ειναι οι στοχοι τις μπαντας.Οχι στη βια,οχι στα ναρκωτικα κτλ.Εδω με πιανουν τα γελια.Ο Barlow και οι λοιποι I.E εκαναν χρηση διαφορων ναρκωτικων ουσιων (by the way δεν χρειαζεται να τρυπιεσαι για να εισαι ναρκωμανης ;) ).Δεν ημουν εκει να τους βλεπω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να μην ειχαν κανει. Οχι στη βια λοιπον. Εχετε παει σε συναυλια Ι.Ε?Καλα το φανταστηκα.Ξερετε λοιπον τι γινεται. Τα κομματια των Ι.Ε στο συνολο τους σχεδον εκφραζουν συναισθηματα μισους, βιας, μεταφυσικων εμπειριων (για να μην το πω ΔΙΑΟΛΟΥΣ και ΤΡΙΒΟΛΟΥΣ και θιξω και κανεναν!). Κατι το οποιο μετουσιωνεται σε ατελειωτο headbanging, moshing,κλωτσομπουνιδια κτλ. Παραδεχομε οτι δεν ειναι ηθελημενη μορφη βίας, αλλα δεν παυει να την εξωτερικευει εστω και με αυτην την μορφη. Η metal μουσικη ειναι συνδεδεμενη με τετοιες συμπεριφορες (εξαιρουνται ολες οι μορφες του εναλλακτικου μεταλ, περαν δηλαδη του heavy,black,death,hardcore,epic,speed,thrash κοκ. Ειναι προφανες οτι δεν μπορεις να ακους anathema,theatre of tragedy,nightwish,ok-to-piasate-to-noima, και να χτυπιεσαι σαν χταποδι).

Και στην τελικη οταν χτιζεις μια εικονα επι δεκα χρονια, οταν εχεις μοιραστει τον ιδρωτα σου και την φωνη σου με χιλιαδες κοσμο, μπορεις μια μερα να σηκωθεις και να τραγουδας για το Θεο και τα παιδακια (που μια χαρα μου φαινεται σαν ιδεα,γενικως), αλλα να περιμενεις πως καποιοι απο αυτους τους χιλιαδες θα κρινουν και ισως κατακρινουν αυτην σου την επιλογη.Ειδικα οταν αυτη προκαλει κιολας (ακου αστυνομικος).

Τελικως δεν εχω τιποτα με το επαγγελμα,στα πλαισια του οτι η δουλεια δεν ειναι ντροπη, θα μου επιτρεψετε ομως να μην το θεωρο κατι το ιδιαιτερο σαν βιοποριστικη λυση και οσον αφορα στο κοινωνικο status που αποπνεει. Δικη μου γνωμη, πραγματικα δεν με ενδιαφερουν τα σχολια σας πανω σε αυτο.

και μερικες γρηγορες απαντησεις:

The judas:Το να εισαι αστυνομικος σαφεστατα δεν ειναι εγκλημα (ουτε ντροπη),αλλα ο Μπαρλοου αστυνομικος ειναι λιγο κοροϊδια.

Cristina: Aπαντηθηκε, ουδεμια σχεση η γενικευση,βλεπε κειμενο+απαντηση σε Judas.

Kleidokratwr: Επισης.

Νeted, προκαλεις με τον τροπο σου. "Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι ψευτοαναρχοεπαναστάτες νομίζουν ότι η ροκ και η μεταλ έχει να κάνει μόνο με μαλλιάδες, αγροίκους που ρεύονται και βρίζουν το κατεστημένο..."

Μηπως το προβλημα ειναι οτι εσυ νομιζεις οτι το προβλημα ειναι οτι ολοι οι..........κατεστημενο. Η γενικοποιηση (και χωρις να γνωριζεις τι πρεσβευει ο συνφορουμιτης σου) στο απογειο της.

Επισης δεν δειχνεις να εχεις και πολυ καλη ιδεα του τι εστι Ι.Ε. "τραγουδουν για ομορφα πραγματα και την αδικια σε συμπαντικο επιπεδο".Μαλιστα.Σου προτεινω

Night of the stormrider

Dark saga

Burnt Offerings

Iced Earth

Εκτος και να αυτο που λες ειναι ο τροπος με τον οποιο μεταφραζεις τους στιχους εσυ ο ιδιος,οποτε αλλαζει.Αλλα και παλι εισαι off, καθως και αυτο να συμβαινει, δεν ειναι το ζητουμενο εδω.

Τελος, ΝeTed, θα ηθελα να μου εξηγησεις πως γινεται αυτο, και να μου δωσεις μερικα προχειρα και σχετικα παραδειγματα:

"Το ότι έγινε αστυνομικός άνετα μπορεί να είναι επέκταση των πιστεύω του και, όχι, να μην ξεπούλησε τίποτα."--'Η εμας λοιπον κοροϊδευε τοσο καιρο, ή τον εαυτο του.

Ηεχ Out

Δημοσ.
Η γενικοποιηση (και χωρις να γνωριζεις τι πρεσβευει ο συνφορουμιτης σου) στο απογειο της.

Προφανώς και δεν μίλησα συγκεκριμένα για εσένα, γενικοποίησα λαμβάνοντας υπ'όψιν την γενική αντίληψη της ροκ/μεταλ από την οποία πηγάζουν και αυτές οι αντιδράσεις για την επιλογή του συγκεκριμένου ατόμου.

Και στην τελικη οταν χτιζεις μια εικονα επι δεκα χρονια, οταν εχεις μοιραστει τον ιδρωτα σου και την φωνη σου με χιλιαδες κοσμο, μπορεις μια μερα να σηκωθεις και να τραγουδας για το Θεο και τα παιδακια (που μια χαρα μου φαινεται σαν ιδεα,γενικως), αλλα να περιμενεις πως καποιοι απο αυτους τους χιλιαδες θα κρινουν και ισως κατακρινουν αυτην σου την επιλογη.Ειδικα οταν αυτη προκαλει κιολας (ακου αστυνομικος).

Το ότι κάποιος καλλιτέχνης περνάει -ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ- αλλαγές στη ζωή του και κατά την πορεία του κάνει και διαφορετικές επιλογές ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ κατά την γνώμη μου και τις κάνει. Σιγά μην κάτσει να μείνει κάτι που ίσως άλλαξε και δεν πιστεύει, για να μην "προδώσει" τους οπαδούς του. Δηλαδή αυτοί τι είναι; Κορνίζες που πρέπει να μένουν ίδιες στον χρόνο; Τώρα αν εσύ έχεις "δεθεί" μαζί του είναι δικό σου πρόβλημα.

Τελος, ΝeTed, θα ηθελα να μου εξηγησεις πως γινεται αυτο, και να μου δωσεις μερικα προχειρα και σχετικα παραδειγματα:

"Το ότι έγινε αστυνομικός άνετα μπορεί να είναι επέκταση των πιστεύω του και, όχι, να μην ξεπούλησε τίποτα."--'Η εμας λοιπον κοροϊδευε τοσο καιρο, ή τον εαυτο του.

Κάτσε, να τον πάρω ένα τηλέφωνο και θα σου πω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...