Προς το περιεχόμενο

SONY ERICSSON W-800i. Εντυπώσεις;

gascoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!

Το πήρα προχτές κι έχω πάθει μεγάλη πλάκα..

Μόλις σημερα δοκίμασα να γράψω βίντεο.. έγραψα 1 πεντάλεπτο..

Αναρωτιέμαι.. μεχρι πόσο γράφει;;;

Οσον αφορα τα μουσικά του μέρη.. πολύ καλή απόδοση..

Οσον αφορά απόδοση οθονης-καμερας-βιντεο επίσης παρα πολυ καλα!!!

Δεν έχω βρει ως τωρα κατι που να με χαλάει..

Δημοσ.

Από Γερμανό.. Παρασκευή πρωί.. Δεν ξέρω αν γραφει απεριόριστα.. Και το κακό είναι.. πως ουτε στο manual λεει κατι για την διαρκεια του βιντεο..

Παντως ειναι σουπερ το κινητακι..

Αληθεια.. ασχετο.. ξερει κανεις που θα μπορουσα να βρω ringtones; Κι οταν λεω ringtones.. δεν εννοω τραγουδια καλλιτεχνων.. αλλά απλά "Ντρινννν" οπως στα παλια κλασσικα κινητα.. Αν υπαρχουν και πολυφωνικα "Ντριν" δεν εχω προβλημα..

Τnx :)

Δημοσ.

exi 34mb esoteriki ke 512mb eksoteriki pou ennoite perilambanete.

stin siskeuasia iparxi akoma to kalodio sindesis me H/Y ke ena poli kalo hf akoustiko diplo to opoio to pernas sto piso meros tou lemou gia na min se prizoun ta kalodia.

aaa ke ta akoustika tou hf den ine ta klasika.

ine pio lepta mallon gia na kathonte kalitera sto auti.

i timi tou ine giro sta 450 analoga to katastima.

tha to bris sigoura se TIM ke germano. :razz: :razz: ;-)

Δημοσ.

Ναι.. ισχύουν όλα όσα ανέφερε ο giorgio_q εκτός από την τιμή..

Στον γερμανό το αγορασα 424 ? (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 19%) ;)

Όσον αφορα τωρα τα ringtones.. θα μου απαντήσει κανείς;; :)

Δημοσ.
Από Γερμανό.. Παρασκευή πρωί.. Δεν ξέρω αν γραφει απεριόριστα.. Και το κακό είναι.. πως ουτε στο manual λεει κατι για την διαρκεια του βιντεο..

Παντως ειναι σουπερ το κινητακι..

Αληθεια.. ασχετο.. ξερει κανεις που θα μπορουσα να βρω ringtones; Κι οταν λεω ringtones.. δεν εννοω τραγουδια καλλιτεχνων.. αλλά απλά "Ντρινννν" οπως στα παλια κλασσικα κινητα.. Αν υπαρχουν και πολυφωνικα "Ντριν" δεν εχω προβλημα..

Τnx :)

Δες στο http://www.myphone.gr , έχει θέμα για το k750i ( το ίδιο κινητό είναι ) , και εκεί θα βρείς ότι θέλεις .

Δημοσ.
Πήγα.. αλλά ή που είμαι "γκάου" ή που για k750 δεν εχω βρει κατι σχετικο.. Μόνο για κ700... :???:

Εάν έχεις όρεξη για ψάξιμο κοίτα στα briefcase του Pathfinder βρίσκεις οτι θέλεις .

Και στο myphone που σου είπα έχει πολύ πράμα , οι ήχοι που ψάχνεις δεν χρειάζεται να είναι για το κινητό σου , κάνουν απο οποιοδήποτε κινητό .

Για δοκίμασε τα παρακάτω .

old_phone.zip

Δημοσ.

Από κάποια reviews που έχω διαβάσει είναι το ίδιο κινητό με το k750i. Δεν μπορεί όμως.. κάποια διαφορά θα έχει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...