ALR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Ενδιαφέρομαι να βρώ Ιστοσελίδες , Ελληνικές και ξένες , οι οποίες διαθέτουν και έχουν πρότυπα μονοκατοικίας..Διάφορες προσόψεις , σχέδια , μοντέλα σπιτιών, χρήσιμες συμβουλές , υλικά και τέτοια πράγματα αλλά δεν ξέρω πως να ψάξω! Βάζω στον γόγλη Προσόψεις κατοικίας και μου εμφανίζει αποτελέσματα για φορολογία Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη Ευχαριστώ εκ των προταίρων!
kostassid Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 το μονο που μπορεις να βρεις ειναι φωτογραφιες απο κτηματομεσητικα γραφεια και αν μπορεσεις και αυτες.Για σχεδια σε cad που νομιζω οτι ζητας ψαχνω περιπου 6 μηνες και δεν εχω βρει, μονο καποια σχεδια αμερικανικης οδοποιιας και τιποτα παραπανω, αν βρεις ομως pm me please.Αρκετα μπορεις να βρεις στην κατηγορια επιστημες--->πολιτικοι μηχανικοι,κτηρια κτλ...... στο in.gr Καλο ψαξιμο
ALR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ. Πληροφορήθηκα επίσης ότι κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα το οποίο έχει by default κάποια πρότυπα κατοικίας ανάλογα με τα δεδομένα που θέλεις . Το έχουν κάποια αρχιτεκτονικά γραφεία και πολιτικοί μηχανικοί. Μήπως γνωρίζει κάποιος το όνομα μπας και το βρούμε σε κάνα dc++ ?
BIAP Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μπορεις να κανεις αναζητηση σε σελιδες εταιρειων που παρεχουν τα υλικα και προτυπες κατασκευες. Π.χ Kingspan[ετοιμα facades] Aν μαθεις κατι, pm.
ALR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Βασικά βρήκα μια καλή σελίδα με πολύ υλικό, αλλά όχι ακριβώς ότι ψάχνω.. Εδώ : http://andyshowto.com/
migel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Προγράμματα Ελληνικά για μηχανικούς απο οσο ξέρω είναι το ΤΕΚΤΟΝ το MASTER και με Ελληνικό lang το Architect . Κοίτα εδώ έχει δωρεάν δοκιμή και το , FloorPlan Design Suite 9 100ΜΒ :-x trial .
migel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ φίλε, νά'σαι καλά! Παρακαλώ :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.