Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πρόγραμμα σε dos

zafzaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

help.Εχω μεταφέρει στον η/υ στο σπιτι μο με zip ενα πρόγραμμα λογιστικής.Όλα καλά όλα ωραία αλλά όταν δουλεύω σε αυτό δε μου γυρνάει το πληκτρολόγιο στα ελληνικά.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά δοκίμασε να το γυρίσεις με Ctrl+SHIFT ή πατώντας ταυτόχρονα τα δυο Shift. Προϋπόθεση να έχεις εγκατεστημένα ελληνικά στο DOS.

Δημοσ.

Στο Manager της Singular (αρχές δεκαετίας του 90) γυρίζει σε Ελληνικά με δεξί Alt+SHIFT και σε Αγγλικά με αριστερό Alt+SHIFT. Αλλά εμένα είχε και ένα αρχείο .bat που εγκαθιστούσε την Ελληνική γραμματοσειρά (851 νομίζω) και έτσι έγινε εύκολα. Το δουλεύω σε XP SP2.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις το extkb.com 10κ .

Ανοίγεις το notepad και βάζεις το extkb.com και μετά το πρόγραμμα που θέλεις , το σώζεις και αλλάζεις την κατάληξη σε .ΒΑΤ.

Τρέχεις τώρα αυτο το αρχείο και τα Ελληνικά αλλάζουν με ALT+2, τα αγγλικά με ALT+1.

ΥΣ. Το έχω βρεί απο εδώ μέσα , και μάλιστα το μέλος που είχε ανοίξει το θέμα μου το είχε στείλει με email.

extkb.zip

Δημοσ.

Eυχαριστώ παιδιά θα το δοκιμάσω μόλις γυρίσω απο δουλειά.Ημουν σίγουροσ οτι ένα αρχείο έλειπε.Σε σκέτο dos γυρνάει πάντος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...