abakas7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Στον υπολογιστή μου έχω WinXP Pro + SP2 και είχα εγκατεστημένο το office XP Pro το οποίο μου εμφάνιζε το εξής πρόβλημα: όταν εγκαθιστούσα ένα πρόγραμμα το οποίο προσέθετε μια toolbar στο office (π.χ. Math Type, Acrobat 6 Pro) τότε εμφανιζόταν πρόβλημα στο Word με τις εικόνες και τα AutoShapes. Συγκεκριμένα όταν έκανα εισαγωγή εικόνας, αντί για εικόνα έδειχνε μόνο το περίγραμμά της και όταν σχεδίαζα AutoShape, π.χ. τετράγωνο,και μετά πήγαινα πιο κάτω στο έγγραφο, όταν επέστρεφα πάλι πάνω το τετράγωνο είχε εξαφανιστεί! Το πρόβλημα λυνόταν όταν απεγκαθιστούσα το Math Type και το Adobe 6 Pro. Πιστεύοντας ότι ήταν θέμα ασυμβατότητας του office XP με αυτά τα προγράμματα, το έβγαλα και έβαλα το office 2003 αλλά και πάλι εμφανιζόταν το ίδιο πρόβλημα όταν εγκαθιστούσα Math Type ή Adobe 6 Pro. Υπέθεσα ότι ίσως κάποιος ιός το προκαλούσε αυτό, μιας και οι toolbar που προσθέτουν αυτά τα προγράμματα στο office έχουν να κάνουν με μακροεντολές. Έκανα format, δοκίμασα πάλι τις δύο αυτές εκδόσεις του office αλλά δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει πάλι. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει τελικά; Να σημειώσω ότι αυτό το πρόβλημα δεν το είχα από παλιά αλλά εμφανίστηκε λίγο καιρό αφότου έβαλα το SP2. Λέτε να φταίει αυτό; Δύο φίλοι μου με WinXP + SP2 δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το office. Αν έχετε καμία ιδέα παρακαλώ βοηθήστε. Ευχαριστώ!
tsakonas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 hmmm arketa periergo k egw ta idia exw panw katw ...winxpsp2 k office 2003 alla prin tou kanw update ekane merika koula...dokimase na kaneis update to office 2003 exoun vgei 5-6 updates...
gregdais Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 to exw pathe kai egw re file mou kai den exw vrei lisi, ekana reinstall to office xp enu pou exw kai meta sp3 mipws fixaristei alla tpt, se parakalw an vreis lusi postarise tin se afto to topic giati exw epelpistei. an thes na vlepeis tis eikones mporeis mono apo to print preview
abakas7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ φίλε tsakonas, θα δοκιμάσω τα updates του office. Είμαστε λοιπόν ομοιπαθείς φίλε gregdais. Ένας πρόχειρος τρόπος αντιμετώπισης που εφάρμοσα είναι: εγκατέστησα πρώτα το Acrobat 6 Pro και μετά το office ώστε να μη δημιουργηθεί η σχετική toolbar (αφού το Acrobat κατά την εγκατάσταση δεν βρίσκει office). Όσον αφορά το Math Type έβαλα την παλαιότερη έκδοση 4.0 η οποία δεν δημιουργεί toolbar στο office. Αν θέλω να βάλω έναν μαθματικό τύπο στο Word απλά το γράφω στο MathType και το κάνω copy-paste στο Word. Με αυτή την... πατέντα οι εικόνες φαίνονται κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.