sa1901 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Έχει αγοράσει κανείς από εκεί; Εμπειρίες; Έχει 2 επιλογές για την αποστολή. DHL (ταχυδρομείο δηλαδή) και GLS - German Parcel που είναι φτηνότερο. Τι ακριβώς είναι αυτό;
sa1901 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Kανείς δεν έχει αγοράσει από εκεί; Έχει καλές τιμές σε ορισμένα που έχω κοιτάξει.
getty Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Λίγο άσχετο, αλλά γιατί να αγοράσει κανείς από εκεί? Δεν έχει αγγλικά απ ότι βλέπω και κλασσικά, αν χαλάσει θα περιμένεις εβδομάδες, θα πληρώνεις μεταφορικά, δεν θα έχεις υποστήριξη με ελληνικά manual και πιστεύω ότι όλα αυτά αποτελούν επιλογές που αντισταθμίζουν το 10% που θα γλιτώσεις με τις τιμές τους (αν θα το γλυτώσεις τελικά). Αν είχε τρομερές τιμές δε λέω παίρνεις το ρίσκο σου αλλά δε μου φαίνεται ότι έχει τόσο καλές τιμές...
sa1901 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Λίγο άσχετο, αλλά γιατί να αγοράσει κανείς από εκεί? Δεν έχει αγγλικά απ ότι βλέπω και κλασσικά, αν χαλάσει θα περιμένεις εβδομάδες, θα πληρώνεις μεταφορικά, δεν θα έχεις υποστήριξη με ελληνικά manual και πιστεύω ότι όλα αυτά αποτελούν επιλογές που αντισταθμίζουν το 10% που θα γλιτώσεις με τις τιμές τους (αν θα το γλυτώσεις τελικά). Αν είχε τρομερές τιμές δε λέω παίρνεις το ρίσκο σου αλλά δε μου φαίνεται ότι έχει τόσο καλές τιμές... Αυτό που λες είναι λίγο άτοπο. Όλοι αυτοί που αγοράζουν από εξωτερικό τι είναι δηλαδή; μ****ς; Πάντως: - Ελληνικό manual έχεις σε πολλές περιπτώσεις. Πήρα από Γερμανία Fujitsu-Siemens P19-2, Epson Stylus Photo R800, canon Pixma ip4000 και 5000, και όλα αυτά είχαν και στα ελληνικά το manual. - Aν χαλάσει κάτι, τα περισσότερα τα υποστηρίζει η ελληνική αντιπροσωπεία. - Όσο για την αναμονή του RMA, είναι περιττό πιστεύω, να θυμίσω τον 1+ μήνα που θέλει το e-shop για τέτοιες δουλειές. - Οι τιμές δεν συγκρίνονται. Ότι και να πεις, είσαι λάθος σε αυτό. http://www.geizhals.at/eu/a141943.html http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=maxtor+shared+300&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&page= Τέλος πάντως. Eπιλογή του καθενός είναι στην τελική.
getty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Κανένας με εμπειρία απ το εν λόγω κατάστημα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.