Προς το περιεχόμενο

Print Screen

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αποθηκευονται.

Πρεπει να πας σε ενα προγραμμα επεξεργασιας εικονων -αφου πατησεις το printscreen- και να επιλεξεις paste.

Εναλλακτικα,μπορεις να πας στο paint και να επιλεξεις paste Και εκει.

Δημοσ.

Sto clipboard apothikevonati me print screen,alla periorizesai se mia foto.An thes na sozontai se kapoio folder tote katevase kapoio programma pou kanei screen capture kai me kapoio hotkey stis apotikevei se fakelo.

Irfan view (Free) i hyper Snap DX (share) mporoun na kanoun aytin tin leitourgia.

To fraps travei video kai screens apo games.

Δημοσ.
Gia sas pedia tha ithela na matho aton patao to Prt Scr pou apothikevonte oi eikones apantiste mou oso poio grigora mporeite

Φίλε Dark-Shadow , γιατί δε δοκιμάζεις το SnagΙt το οποίο είναι γενικά το καλύτερο πρόγραμμα capture με δυνατότητες πολύ εξελιγμένες κ.τ.λ ; Νομίζω ότι θα ορίζεις και σε ποιόν φάκελο θα αποθηκεύονται τα captures σου και θα κάνεις και ένα σωρό άλλα πράγματα που ούτε το PrintScreen ούτε τα άλλα προγράμματα κάνουν

Δημοσ.
Φίλε Dark-Shadow , γιατί δε δοκιμάζεις το SnagΙt το οποίο είναι γενικά το καλύτερο πρόγραμμα capture με δυνατότητες πολύ εξελιγμένες κ.τ.λ ; Νομίζω ότι θα ορίζεις και σε ποιόν φάκελο θα αποθηκεύονται τα captures σου και θα κάνεις και ένα σωρό άλλα πράγματα που ούτε το PrintScreen ούτε τα άλλα προγράμματα κάνουν

Εαν κάποιος θέλει μόνο capture screen ( όπως εγώ ) τότε και η λύση του PrintScreen είναι καλή ( αλλά χρονοβόρα ) όπως και το προγραμματάκι ( ένα κλίκ μόνο ) που πρότεινα στο οποίο ορίζεις φάκελο αποθήκευσεις , hot key , auto rename , & active window or desktop capture.

To SnagIt είναι πολύ καλύτερο βέβαια , αλλά πρώτον είναι μεγάλο (11,3MB) και δευτερον δεν είναι free .

Φιλικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...