Προς το περιεχόμενο

αντιγραφη DVD σε DVD αμεσως;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως με τα cd ολα ειναι ενταξει. τα αντιγραφει μεσα σε 2 λεπτακια.. γενικα στα DVD Κολλαει, οχι μονο σε ταινιες, αλλα και σε DATA DVD. επισης και το λαμπακι στα CD αναβει συνεχεια, ενω στα DVD καθε 5 δευτερολεπτα και ζοριζεται παρα πολυ!!

τι να κανω;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντιγραφη DVD on the fly' date=' δεν προτεινεται...

Για αυτο το λογο κανενα προγραμμα δεν το υποστηριζει...

...και να το υποστηριζε καποιο προγραμμα, η μεγιστη ταχυτητα εγγραφης θα ηταν αρκετα μικρη, οποτε δεν θα υπηρχε ουσιαστικο χρονικο κερδος...[/quote']

Καλησπέρα.

Με το μηχάνημα που είναι στην υπογραφή μου και με το Clone CD/DVD κάνω εγγραφές on the fly χωρίς κανένα πρόβλημα .

4χ πάνω κάτω 14~15 min

8χ -||- -||- 9~10 min

φιλικά .

Δημοσ.
παντως με τα cd ολα ειναι ενταξει. τα αντιγραφει μεσα σε 2 λεπτακια.. γενικα στα DVD Κολλαει' date=' οχι μονο σε ταινιες, αλλα και σε DATA DVD. επισης και το λαμπακι στα CD αναβει συνεχεια, ενω στα DVD καθε 5 δευτερολεπτα και ζοριζεται παρα πολυ!!

τι να κανω;[/quote']

Mε το Nero Info Tool τσέκαρε τα DMA των DVD player/recorder

Πως έχεις συνδέσει τα μηχανηματα σου ?

Δημοσ.

Κι εγω κανω αντιγραφες dvd on the fly χωρις κανενα προβλημα με το nero και με dvdrw

to liteon 1653s σε περιπου 9 min και σε tdk και σε maxell δισκακια. Δεν εχω προβλημα ουτε σε movies ουτε σε data

Δημοσ.

Ποια λυση; να χρησιμοποιησω το clone cd/dvd; μα σας λεω οτι αντιγραφω dvd εδω και 2 χρονια με το nero, με 12x περπου στα 5 λεπτα.. αλλα κατι γινεται τωρα..

θα ελεγξω με το Nero Info Tool και θα σας πω..

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι OFF. Βάλτο ΟΝ ή DMA if available (εξαρτάται πως εμφανίζεται στο Device Manager). Drivers για το chipset του motherboard, έχεις περάσει???

Sam.

Δημοσ.

soz, αλλα που ακριβως πηγαινω για να το βαλω στο On; αλλα και παλι γιατι το κανει μονο στα DVD και γιατι τωρα, και οχι εδω και 2 χρονια; μπορει να αλλαξε απο μονο του;

drivers για την motherboard δεν εχει το cd; οτι ειχε εκει μεσα το εχω εγκαταστησει, εκτος απο το intel acceleration utility ή καπως ετσι..

επισης στο info speed ελεγε οτι δεν ειναι εγκατεστημενοι οι system aspi drivers. αλλα ειχε εγκατεστημενους τους nero aspi drivers. δεν ξερω αν παιζει καποιον ρολο αυτο..

Δημοσ.

Θα κάνεις δεξί κλικ επάνω, θα επιλέξεις Properties (Ιδιότητες) και θα κάνεις την αλλαγή. Αν δεν σε αφήνει να κάνεις κάποια αλλαγή. τότε δεν έχεις περάσει τους drivers για το chipset. Πήγαινε στο site της Intel, κατεβασέ τους, κάντους εγκατάσταση και άλλαξε το DMA σε ΟΝ.

Sam.

Δημοσ.

Πρέπει να πάς στο System-->Device Manager, από εκεί θα το αλλάξεις το DMA.

Πρέπει να είναι DMA if available όπως πολύ σωστά είπε ο Sam..

Κάντο και θα δείς διαφορά..

[...]

μα σας λεω οτι αντιγραφω dvd εδω και 2 χρονια με το nero, με 12x περπου στα 5 λεπτα.. αλλα κατι γινεται τωρα..

[..]

Kόψε κάτι ρε Λάζαρε...

Ακου 12Χ δυό χρόνια..

Σε τι δισκάκια γράφεις αν επιτρέπεται..?

Δημοσ.

Kόψε κάτι ρε Λάζαρε...

Ακου 12Χ δυό χρόνια..

Σε τι δισκάκια γράφεις αν επιτρέπεται..?

Είπα να το αφήσω ασχολίαστο...... Αλλά εσύ ρε Παναγιώτη, δεν άντεξες...... :razz: :razz:

Sam.

Δημοσ.

kalispera, epeidi ki egw skeftomai na kratisw antigrafo tou S&M twn Metallica (2DVDs) ginetai na kanw katef8eian antigrafi on the fly kai na einai ola ok? den 8a ginei kati me ta protections ki afta? mipws einai protimotero na xrisimopoiisw DVD Decrypter kai meta DVD Shrink?

Δημοσ.

Αν τα DVD έχουν protection, δεν πρόκειται να μπορέσεις να κάνεις copy. Θα πρέπει να ακολουθήσεις τον "γνωστό" δρόμο......

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...