Προς το περιεχόμενο

αντιγραφη DVD σε DVD αμεσως;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γινεται κατι τετοιο; πχ εγω κρατησει ενα αντιγραφο μια ταινιας DVD και θελω να αντιγραψω το αντιγραφο ξανα σε αλλο DVD. μπορω να το κανω απευθειας, αφου πια το μεγεθος ειναι μικρο και δεν υπαρχει προστασια; μηπως θελει η πρωτη αντιγραφη να μην εχει τα extras ή κατι αλλο;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξερω αν σας εδωσα να καταλαβατε, αλλα θα εχω 2 DVD και στα 2 drives. υπαρχει περιπτωση για καταστραφη του DVD που θα γραφει;

Δημοσ.

Αντιγραφη DVD on the fly, δεν προτεινεται...

Για αυτο το λογο κανενα προγραμμα δεν το υποστηριζει...

...και να το υποστηριζε καποιο προγραμμα, η μεγιστη ταχυτητα εγγραφης θα ηταν αρκετα μικρη, οποτε δεν θα υπηρχε ουσιαστικο χρονικο κερδος...

Δημοσ.

....Για αυτο το λογο κανενα προγραμμα δεν το υποστηριζει...

...και να το υποστηριζε καποιο προγραμμα' date=' η μεγιστη ταχυτητα εγγραφης θα ηταν αρκετα μικρη, οποτε δεν θα υπηρχε ουσιαστικο χρονικο κερδος...[/quote']

Το Nero υποστηρίζει αντιγραφή από DVD σε DVD on the fly. Και η ταχύτητα αντιγραφής είναι αυτή που έχει σαν ονομαστική ταχύτητα το δισκάκι ή την ταχύτητα που υποστηρίζει η συσκευή αντιγραφής.

Τώρα αν προτείνεται ή όχι, είναι σχετικό. Έγω πάντως, μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Sam.

Δημοσ.

Σε ποιο ακριβως σημειο το υποστηριζει;;;

Εισαι σιγουρος οτι ενδιαμεσα δεν κανει μεταφορα σε καποιο temp folder στον σκληρο;;

Δημοσ.

Από την πρώτη οθόνη του Nero επιλέγεις DVD Copy. Αν επιλέξεις και το Quick Copy στην επόμενη οθόνη, δεν χρησημοποιεί κάποιο temp folder.

Sam.

Δημοσ.

Κατα ποσο ειναι αξιοπιστος τροπος εγγραφης αυτος, ομως;;

Φανταζομαι οτι υπαρχει πολυ μεγαλυτερος κινδυνος για buffer underruns...

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής, τα CD και DVD τα γράφω με αυτό τον τρόπο χωρίς κανένα πρόβλημα. Εκεί που μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα είναι αν το δισκάκι που είναι στο reader έχει κάποιες γρατζουνιές ή είναι λερωμένο, μπορεί το recorder να χάσει όλο το buffer που έχει και να χαλάσει και το δισκάκι.

Sam.

Δημοσ.

Aν το recorder έχει burn-proof (που νομίζω σήμερα όλα έχουν), αν "κολλήσει" στο διάβασμα και αδειάσει το buffer δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

μιας και αναφερθηκε το αδειασμα buffer θελω να ρωτησω και κατι αλλο. μερικες φορες οταν αντιγραφω DVD θελει περιπου στα 30 λεπτα! το DVD ειναι 8x και λογικα επρεπε να ειναι ετοιμο σε 8,5 λεπτα. το buffer συνεχως ανεβοκατεβαινει.. γιατι γινεται αυτο; θελει καμμια αλλη ρυθμιση; επισης η cpu παει στο 100% Και δεν μπορω να κουνησω ουτε το ποντικι!!

και κατι ασχετο. το high compatibility mode τι ακριβως κανει;

Δημοσ.

να πω οτι εχω αντιγραψε παρα πολλες ταινιες, αλλα τωρα πια μου το κανει αυτο. δλδ μετα απο format. επισης πια τα dvd/cd ζεσταινονται παρα πολυ! μπορει να φταιει οτι αλλαξα καρτα γραφικων και ηχου;

και απ' οτι παρατηρω το buffer που αλαζε συνεχως ειναι αυτο του αντιγραφικου. το used raed buffer δεν αλλαζει και τοσο συχνα..

επισης τωρα που αντεγραψα ενα DVD μετα απο 38 λεπτα ( !!! ) στο 98% μου εβγαλε failed!! ευτυχως το DVD δουλευει, αλλα μαλλον θα κολλαει..

please help me!! πως θα ελεγξω αν οντως το αντιγραφικο φταιει και τι πρεπει να κανω;

εχω pentium IV στα 2 GHz, Intel 845PE, 768 mbs ram, Ati Radeon 9550. το αντιγραφικο μου ειναι ο plextor PX 712A.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...