Antonisk2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Καλημέρα. Έχω το παιχνίδι csi σε μορφή iso. Το φορτώνω με το alcohol σε εικονικό drive και ξεκινάω την εγκατάσταση. Κάποια στιγμή μου βγάζει σφάλμα οτι θέλει το αρχείο Franηais.txt και να κάνω browse να του το βρω. Κάνω browse και το αρχείο υπάρχει μέσα στον φάκελο EULA μόνο που έχει το όνομα Francais.txt το επιλέγω αλλά δεν το δέχεται, και σταματά την εγκατάσταση! Τι να κάνω? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Δοκίμασα και αντέγραψα το αρχείο στο σκληρό και το ονόμασα Franηais.txt, αλλά και πάλι βγάζει σφάλμα...
Sam235 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε να ανοίξεις το ISO που έχεις με το Ultra Iso και να κάνεις rename το αρχείο. Μετά κάνε εγκατάσταση και λογικά θα δουλέψει..... Sam.
Antonisk2003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Thanks, θα το δοκιμάσω και θα σου πω!
Antonisk2003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δούλεψε! Thanks και πάλι! Μου το έβγαλε σε 2-3 αρχεία αυτό το σφάλμα αλλά έκανα ότι μου είπες και δούλεψε! Καλά πως συνέβει κάτι τέτοιο; Πρώτη φορά το βλέπω! Anyway...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.