Προς το περιεχόμενο

Mirc Connection

geo9419

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κατεβασω αρχεια με το Mirc, εχω καταφέρει να συνδεθώ με το server που με ενδιαφερει και να βρω ποιος εχει τα αρχεια που θέλω αλλα όταν παταω /ctcp .....ktl μου κάνει σύνδεση παταω accept αλλα μετά από λίγο λαμβανω το μύνημα unable to connect.

Ειμαι λίγο ασχετος με το συγκεκριμενο προγραμμα και τισ ρυθμίσεις που χρειάζεται αλλά ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες του site που εχει ο συγκεκριμενος server (δεν αναφερω ονοματα μην θεωρηθει παρανομο το κατεβασμα απο το συγκεκριμενο server).

Χρησιμοποιω το δικτυο του πανεπιστημιου το οποιο εχει firewall για το καζαα εχω κανει tunnel για να συνδεθώ. Δεν ξερω αν εχουν για το mirc αλλα για να μπορω να μπαινω λογικα δεν εχουν.

Οποια βοηθεια θα ειναι πολυτιμη.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Ta panepistimia spania blockaroun to mIRC oso 3ero. Auto to provlima tha einai mono ston sigekrimeno server pistevo, iparxoun arketa provlimatika bots around. To mono pou borei na voithisei einai: /dccserver +scf on 59, allazontas to 59 me alla ports. Dokimase to;)

Δημοσ.

Δοκιμασα αρκετα διαφορετικα πορτ αλλα δεν γινεται τιποτα. Συνεχεια λαμβανω αυτο το μυνημα μετα το accept.

Client: AssyServe (65.101.251.252)

Time: Mon Aug 22 01:34:11 2005

-

Acknowledging chat request...

-

Unable to connect

-

DCC session closed

Μήπως χρειαζεται να κανω κατι άλλο?

Δημοσ.

Απ'όσο ξέρω

πας Τools >>> Options >>> DCC

πρώτα πας εκεί που λέει ignore και βάζεις method = disabled

μετά πας εκεί που λέει server

βάζεις τικ εκεί που λέει enable dcc server

στα "listen for" βάζεις και στα τρία τικ (send, chat, fserve)

Αν δε σου έχουν κομμένη τη πόρτα 59 από το πανεπιστήμιο θα πρέπει να δουλέψει. Αλλιώς δεν ξέρω :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...