geo9419 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Προσπαθώ να κατεβασω αρχεια με το Mirc, εχω καταφέρει να συνδεθώ με το server που με ενδιαφερει και να βρω ποιος εχει τα αρχεια που θέλω αλλα όταν παταω /ctcp .....ktl μου κάνει σύνδεση παταω accept αλλα μετά από λίγο λαμβανω το μύνημα unable to connect. Ειμαι λίγο ασχετος με το συγκεκριμενο προγραμμα και τισ ρυθμίσεις που χρειάζεται αλλά ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες του site που εχει ο συγκεκριμενος server (δεν αναφερω ονοματα μην θεωρηθει παρανομο το κατεβασμα απο το συγκεκριμενο server). Χρησιμοποιω το δικτυο του πανεπιστημιου το οποιο εχει firewall για το καζαα εχω κανει tunnel για να συνδεθώ. Δεν ξερω αν εχουν για το mirc αλλα για να μπορω να μπαινω λογικα δεν εχουν. Οποια βοηθεια θα ειναι πολυτιμη. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Solmyr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Ta panepistimia spania blockaroun to mIRC oso 3ero. Auto to provlima tha einai mono ston sigekrimeno server pistevo, iparxoun arketa provlimatika bots around. To mono pou borei na voithisei einai: /dccserver +scf on 59, allazontas to 59 me alla ports. Dokimase to;)
geo9419 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δοκιμασα αρκετα διαφορετικα πορτ αλλα δεν γινεται τιποτα. Συνεχεια λαμβανω αυτο το μυνημα μετα το accept. Client: AssyServe (65.101.251.252) Time: Mon Aug 22 01:34:11 2005 - Acknowledging chat request... - Unable to connect - DCC session closed Μήπως χρειαζεται να κανω κατι άλλο?
cassidy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Απ'όσο ξέρω πας Τools >>> Options >>> DCC πρώτα πας εκεί που λέει ignore και βάζεις method = disabled μετά πας εκεί που λέει server βάζεις τικ εκεί που λέει enable dcc server στα "listen for" βάζεις και στα τρία τικ (send, chat, fserve) Αν δε σου έχουν κομμένη τη πόρτα 59 από το πανεπιστήμιο θα πρέπει να δουλέψει. Αλλιώς δεν ξέρω :/
geo9419 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Τζίφος ούτε αυτό έπιασε συνεχως βγαζει unable to connect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.