Apostolishatz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Παιδιά έχει πάρει κανείς τα 7 dvd του Euro 2004 με όλους τους αγώνες;Θέλω να μάθω αν είναι καλής ποιότητας η εικόνα(σκοπεύω να τα αγοράσω).Ρωτάω γιατί τα Χριστούγεννα την πάτησα με τα dvd των Ολυμπιακών αγώνων,έσκασα 50 ευρώ και η εικόνα ήταν...Είχε γίνει μεταγραφή από VHS και έτσι δεν έχω όρεξη να σκάσω άλλα 50 ευρώ και να ξαναπαιχτεί τέτοια μ***κία!
bomberb17 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Εγώ έχω και το Euro και τους αγώνες 2004. Η ποιότητα δεν είναι άσχημη, αν σκεφτείς ότι σε κάθε DVD έχει μέσα 3,5-4 ώρες video! Εκτός αν έχεις προβολικό και σου φαίνονται τα τετράγωνα... Υπόψιν το Euro έχει μόνο τους αγώνες της Ελλάδας, υπάρχει και ένα DVD της UEFA που έχει όλους τους αγώνες αλλά μόνο φάσεις.
Apostolishatz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Το έχω αυτό το DVD της UEFA με τις φάσεις!Δεν έχω προβολικό φίλε μου,σε υπολογιστή με το WINDVD 7 και φαίνονται τα τετράγωνα!Στην τελετή έναρξης ας πούμε η εικόνα είναι θολή,την ώρα που ξεκινάει η μετάδοση και βλέπουμε πλάνα από την Αθήνα,νομίζω ότι βλέπω VHS και όχι DVD.Και σε όλη τη διάρκεια της τελετής από διαύγεια άστα να πάνε...
FILIM0N Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 H poiothta de 8a se kalupsei, an eisai apaithtikos. Mou fainetai (sxedon) idia me ta binteo pou kukloforoun sto net. Oi agwnes me Gallia, Rwssia, Ispania p.x. einai akribws 4,35 GB. Toulaxiston ta DVD pou exw egw apo ena filo. Ta upoloipa einai megalutera. Kserei kaneis an einai ontws kai ta en logw au8entika diskakia DVD5? Ta misa einai DVD9, einai dunaton?
Sadako Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Εγώ έχω και το Euro και τους αγώνες 2004. Η ποιότητα δεν είναι άσχημη, αν σκεφτείς ότι σε κάθε DVD έχει μέσα 3,5-4 ώρες video! Εκτός αν έχεις προβολικό και σου φαίνονται τα τετράγωνα... Υπόψιν το Euro έχει μόνο τους αγώνες της Ελλάδας, υπάρχει και ένα DVD της UEFA που έχει όλους τους αγώνες αλλά μόνο φάσεις. Χμ.. Γιατί 3,5 ώρες?? Αφού σε κάθε δισκάκι έχει μόνο τον αγώνα, (103-105 λεπτά οι 4 πρώτοι αγώνες, 126-129 οι 2 τελευταίοι, και η ανασκόπηση). Η ποιότητα δεν είναι και κάτι το τρομερό, αλλά για μένα λέει που έχει και την περιγραφή απο τον Χελάκη. Εγώ τα δανείστηκα, και παίζει encoding. Δηλαδή δεν ξέρω αν αξίζει να τα έχεις σε DVD, αλλά για τη συλλογή σου σίγουρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.