Προς το περιεχόμενο

16Χ DVD-media. Ακόμα?...

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί έχουμε κολλήσει στα 8Χ media όταν όλα τα recorders εδώ και πάνω από ένα χρόνο είναι στα 16Χ?

Όσο stock και να είχανε θα έπρεπε να είχε εξαντληθεί... Αντίθετα τα μόνα 16X media που έχω δει είναι κάτι Verbatim αλλά είναι τελείως ασύμφορα για τα 1-2 λεπτά που κερδίζεις σε χρόνο σε σχέση με τα 8Χ.

Ακόμα και η Taiyo Yuden δεν έχει βγάλει 16Χ...

Μιας και σκέφτομαι να αγοράσω κάμποσα νέα media, υπάρχει φως στο τούνελ για 16Χ ή να πάω να πάρω τα γνωστά 8Χ?

Δημοσ.

η TAIYO YUDEN εχει βγαλει ηδη 16αρια δισκακια σε ξενα e-shop πωλουνται ηδη!!!

προφανος και η DISC IMPEX απο τον σεπτεμβρη,οκτωβρη θα τα φερει....

εγω παιρνω τα verbatim απο το πλαισιο, η διαφορα τιμης με τα 16χ vervatim ειναι γυρω στα 2 ευρω ακριβοτερα η 25αδα σε σχεση με τα 8χ.αλλα ειναι the best!!!

Δημοσ.

Έ όχι και τρομερή τιμή!... Αν σκεφτείς ότι τα ceramic That's 8Χ έχουν 18 euro η 50άδα.

Το να δώσει κανείς 28 euro για τα Verbatim είναι "πιάσιμο"...

Δημοσ.

Nai kai epipleon otan ta That's ta 8x ta grafeis se 12x to kerdos me ta 16x tha einai 1-2 lepta.

Posoi pleon einai autoi pou den mporoun na perimenoun 1-2 lepta parapanw??

Ektos kai an exoun epixeirisi koptoraptikis ;-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Emena me apasxolei na vgoun se xamiles times ta DL diskakia. Ta 16x SL den me noiazoun

efoson ta TayoYuden x8 grafontai teleia se x12 se 7min (NEC 3520) kai stoixizoun 0.29 to ena (Diskimpex).

p.s. By the way Sebu oraio to koritsaki :) pos legetai?

Δημοσ.

Σωστα , κατι πρεπει να κανουν με τις τιμες στα DL δισκακια. Χρειαστηκε να παρω δυο TDK 2.4X για να γραψω μια ταινια που με compression εβγαινε εντελως χαλια σε SL και εδωσα 15ευρω...ειπαμε να εχουν κερδος αλλα οχι και ετσι!

Δημοσ.
Σωστα , κατι πρεπει να κανουν με τις τιμες στα DL δισκακια. Χρειαστηκε να παρω δυο TDK 2.4X για να γραψω μια ταινια που με compression εβγαινε εντελως χαλια σε SL και εδωσα 15ευρω...ειπαμε να εχουν κερδος αλλα οχι και ετσι!

giati den tin ekobes sta 2? se peirazei na allazeis dvdr?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...