Προς το περιεχόμενο

dvd decrypter+dvd shrink+alcohol

triggerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

einai protofanes kai omos alithino.exo egatestimena auta ta tria programata(tis kainourgies version) kai den paizei kanena apo auta.kanontas diplo klik fainetai oti fortonontai stin mnimi(an kai sto task manager den fenetai) kai den ksekinane.ta kano uninstall kai ksan install.mono tin proti fora (dld meta tin egatastasi) anoigoun kanonika.meta tpt.ti borei na simvenei??

Δημοσ.

ksessalonikios μην σου φαίνεται περίεργο. Εγώ για παράδειγμα έχω το Kaspersky Anti-Hacker, αν δεν επιλέξω 'allow' στο πρόγραμμα, δεν το αφήνει να δουλέψει. Καμιά φορά και το sp2 όταν εντοπίζει ένα πρόγραμμα αγνώστης προέλευσης δεν σου ζητά να κάνεις 'άρση αποκλεισμού'; Γι'αυτό και το σημείωσα!

Δημοσ.

τα προγράμματα εκείνα ζητάνε πρόσβαση στο νετ για να δουλέψουνε πχ τα P2P γι αυτο και ενεργοποιηται το Kaspersky Anti-Hacker,τα συγκεκριμένα ομως που αναφέρει ο triggerman καμία σχέση δεν εχουν με νετ

Δημοσ.

To zone alarm συγκεκριμενα, σε ενα υψηλοτερο επιπεδο προστασιας, ζηταει εγκριση και για να επικοινωνησει ενα προγραμμα με καποια διεργασια των windows...

...αλλα ειναι θεμα ρυθμισεων και δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα που αναφερθηκε...

Δημοσ.

ksessalonikios θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, τουλάχιστον ως προς το Anti-Hacker που έχω εγκατεστημένο και δεν δουλεύει κανένα πρόγραμμα ανεξαιρέτως αν δεν επιλέξω 'allow'. Δεν παίζει ρόλο αν είναι για on-line χρήση του προγράμματος ή off-line. Και με βάση την άποψη του zavlakas πιο πάνω οφείλω να σημειώσω πως το Anti-Hacker το έχω σε Stealth Mode, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν περνά τίποτε χωρίς τσεκάρισμα στο 'allow'! Αυτά...

Δεν σημείωσα την γνώμη μου για να κάνω την έξυπνη ή να πετάξω 'μαργαριτάρι', απλά είναι κάτι που συμβαίνει στο δικό μου σύστημα και ίσως να συμβαίνει και σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο. Γιατί να μην το έχει υπ'όψιν κι αυτό; :D

Δημοσ.

vasika anti-virus exeis ? paizei na einai kai ios. Eixa pa8ei to idio pragma palaiotera kai eftaige to dvdshrink, to opoio itan infected (etsi to katevasa, gi'auto prosoxi). Etrexan tin 1i fora mia xara ta programmata, kai meta tpt. Eprepe na ta ksanakanw install.

PS Exasa 800+ .exe arxeia :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...