CHRISRS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 molis agorasa ena usb flash disk tis SONY. einai to MICRO VAULT 256MB. enw to exw dokimasei se posa pc, to diko mou de to vriskei, exete kamoia lysi? exw ena kainourgio laptop FUJITSU-SIEMENS
musician Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 αν εχεις windows 98 πρεπει να περασεις τον driver, αν εχεις 2000 ή ΧΡ κανονικα πρεπει να το βλεπει.Απ'την αλλη μου εχει τυχει usb flash το οποιο να δουλευει σε ολα τα pc εκτος απο το δικο μου και το συμπερασμα ηταν απλουστατα ασυμβατοτητα μητρικης.Ελπιζω να βοηθησα !!!
CHRISRS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 euxaristw gia to reply alla ksereis giati trelainomai giati o aderfos mou exei akrivws ma akrivws to idio laptop me 'mena kai tou to vlepei kanonika
musician Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 τοτε μαλλον δεν ειναι θεμα hardware αλλα software. Ειναι παραλογο να εχει προβλημα το δισκακι ενω δουλευει στο μηχανημα του αδερφου σου. Εχεις δοκιμασει να βαλεις καποιο αλλο usb memory στο δικο σου ?
madsc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Τσέκαρε τις ρυθμίσεις στο bios για usb να είναι όλα enabled, & από εκεί και πέρα διάβασε το manual usb flash disk + mobo για τις απαιτήσεις σε κατανάλωση ρεύματος (mAh) από τη θύρα. Δοκίμασε σε κάποια άλλη usb θύρα (κάποια που τσεκαρισμένα δουλεύει), σβήσε/βγάλε τις υπόλοιπες συσκευές από τις usb θύρες για δοκιμή. Με τι os είσαι; sc
GIORGARAS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δεν δουλεύει σε fujitsu-siemens αλλά ούτε σε toshiba αλλά παίζει άνετα σε επιτραπέζιουσ υπολογιστές. μήοως θέλει παραπάνω ρεύμα? έχω windows XP. σκέφτομαι για usb hub με τροφοδοσία ρεύματος αλλά μια φορά κατά τύχη δούλεψε το flash disk στο laptop αλλά μετά ποτέ ξανά. δεν ξέρω τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.