Προς το περιεχόμενο

flash disk problem

CHRISRS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν εχεις windows 98 πρεπει να περασεις τον driver, αν εχεις 2000 ή ΧΡ κανονικα πρεπει να το βλεπει.Απ'την αλλη μου εχει τυχει usb flash το οποιο να δουλευει σε ολα τα pc εκτος απο το δικο μου και το συμπερασμα ηταν απλουστατα ασυμβατοτητα μητρικης.Ελπιζω να βοηθησα !!!

Δημοσ.

τοτε μαλλον δεν ειναι θεμα hardware αλλα software. Ειναι παραλογο να εχει προβλημα το δισκακι ενω δουλευει στο μηχανημα του αδερφου σου. Εχεις δοκιμασει να βαλεις καποιο αλλο usb memory στο δικο σου ?

Δημοσ.

Τσέκαρε τις ρυθμίσεις στο bios για usb να είναι όλα enabled,

& από εκεί και πέρα διάβασε το manual usb flash disk + mobo για τις απαιτήσεις σε κατανάλωση ρεύματος (mAh) από τη θύρα.

Δοκίμασε σε κάποια άλλη usb θύρα (κάποια που τσεκαρισμένα δουλεύει), σβήσε/βγάλε τις υπόλοιπες συσκευές από τις usb θύρες για δοκιμή.

Με τι os είσαι;

sc

Δημοσ.

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δεν δουλεύει σε fujitsu-siemens αλλά ούτε σε toshiba αλλά παίζει άνετα σε επιτραπέζιουσ υπολογιστές. μήοως θέλει παραπάνω ρεύμα? έχω windows XP. σκέφτομαι για usb hub με τροφοδοσία ρεύματος αλλά μια φορά κατά τύχη δούλεψε το flash disk στο laptop αλλά μετά ποτέ ξανά. δεν ξέρω τι γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...