drm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Λοιπόν, έχω το εξής PC --------- 350Watt PSU (no-name) GigaByte K8Triton GA-K8N (nF4+SLI). Atlon 64 3.2+ 2x512MB Ram 6600GT 2xHD (Parallel ATA) 2xOptical Drives. Audigy 2 56K Modem --------- Υπάρχει το εξής πρόβλημα με το πληκτρολόγιο (PS/2). Όταν Bootαρει ο H/Y το πληκτρολόγιο λειτουργεί (στο BIOS). Στα windows XP (SP2+updates) δεν λειτουργεί. Αν το κάνω disable + enable απο τον Device Manager παίζει μία χαρά (μέχρι το επόμενο boot). Αν το κάνω unistall + reboot τότε παίζει θα παίξει και στα Windows αλλά μόνο την πρώτη φορά (μετά το restart). To πληκτρολόγιο ΔΕΝ έχει πρόβλημα (δοκιμασμένο, και δοκίμασε και δευτερο της MS). Το κούφο: Αν συνδέσω το ποντίκι σε PS/2 τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ ψιλάζομαι ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την τροφοδοσία της PS/2 και ο driver δεν κάνει σωστό initialize... Ακούω ιδέες.... [Edit: Μπήκε εδώ καθώς θεωρώ ότι φταίει η MoBo]
sa1901 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Εγώ πάντως σώθηκα με έναν μετατροπέα που κάνει το PS/2 -> USB. http://www.chipshop.gr/store/product.php?productid=2597&cat=0&page=1
random Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 tο κούφο: Αν συνδέσω το ποντίκι σε PS/2 τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δηλαδη κανονικά το ποντικι το εχεις στη usb θες να πεις; δε βλεπω το λογο να σπαταλας μια usb για το mouse που δουλευει μια χαρουλα σε πς2. ναι, οκ, με αυτο δε σου λυνω το προβλημα. αλλα γιατι λες οτι εχει προβ. η ps2, και να μην υποθεσουμε οτι το προβ το κανει η παρουσια του ποντκ στη usb? to keyb δουλευει κανονικά (χωρις ps2 mouse) στο bios (οπου οι θυρες usb δεν απασχολουν το συστημα), και εχεις προβλημα μονο στα win.
georgeadams Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Εγώ θα δοκίμαζα και μια επανεγκατάσταση των Windows...
drm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 @GeordeAdams: I try it, and not only once... @random: I Just booted the PC without mouse at all, an the Keyb is not functioning... So the problem is PS/2 Όσο για το ενδεχόμενο να αφήσω μόνιμα το ποντίκη στην PS/2 1ον) Δεν ξέρω αν θα παίξουν οι Drivers της MS 2oν) Είμαι τελειομάνης, δεν βλέπω τον λόγο να μην λειτουργεί κάτι που μόλις αγοράστηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.